לא יכולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יכולה
    אניה
    22/09/2014

היי, אני בת 21 , רצתי לדעת האם כדאי לפנות לרופא על מנת לקבל, קלונקס/ ציפרלקס,
    כתוצאה מדיכאון ועצבות קשה שנמשכת יותר משבוע.. לקחתי ימי חופש מהעבודה, כי זה
    פשוט תופס אותי ומחזיק חזק, אני מרגישה שרוצה לקום בבוקר לעבודה, לצחוק, ולשמוח,
    אבל כלום, כאליו מישהו נכנס לי בתוך המוח וכיבה לי את האור בראש... אני מסתכלת
    על השמש בחוץ אני רואה חושך.. המצב הנפשי שלי לא משתפר ולא חשבתי על פיתרון
    אחר מלבד כדורים.. וכל זאת בעקבות בן זוג שהיה האובססיה שלי, לא אהבה,
    אני אובססיבית אליו בצורה קיצונית.. אני נורא תלותית בו וזאת כתוצאה מהחוסר בטחון מוחלט שלי.. ועכשיו שהוא עומד להינשא, אני מרגישה שבחיים
    לא אשכח אותו.. הוא עומד לי בתוך הראש ולא רוצה לזוז.
    עכשיו, שהוא הלך , אני מרגישה לא שווה כלום, הביטחון שלי.ברצפה, מרגישה טיפשה
    אין בי שום דבר טוב...
    האם זה יעבור ?? בלי עזרת כדורים??
    יש לציין שאני מעשנת חשיש מדי פעם שמקל עלי במקצת.
    אשמח לעזרה:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יכולה

הוספת תגובה

• כן יכולה

כאן בשבילך!
    22/09/2014

היי :) יש לי משו להגיד על הכדורים האלה שאת מדברת עליהם. אני לא נגד זה, יש אנשים שזה ממש עוזר להם להתפקס והם לא יכולים לעבור את היום בלעדיהם. אבל לא במקרה שלך. אל תהרסו לעצמך את החיים עם כדורים ושטויות.. את בסך הכל נמצאת בדיכאון שבוע. תחשבי על זה, האיש ההוא מתחתן, יעבור לך! גם את תתחתני! את עוד צעירה, יש לך את כל החיים לפניך! אמנם יהיה לך קשה להתגבר עליו, אני מבינה את זה. מי לא היה במצב הזה! אבל זו לא סיבה לקחת כדורים נוגדני דיכאון.
    לגבי החשיש-מה שעושה לך טוב. זה גם בדיוק כמו הכדורים, מביא אותך למצב של בריחה מהמציאות. ממש האסקפיזם המושלם. אבל זה יהרוס לך את רב המערכות בגוף.. אז כעצה ממישהי שלומדת על זה, עזבי את זה בצד. תתמקדי בדברים היותר חשובים. אפילו תזייפי שמחה. תהי עם חברות שלך, תצאי לקניות, תבלי! תמצאי לך מישהו חדש שאותו תאהבי באמת ! אל תוותרי על עצמך, את שווה הרבה יותר מזה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

אניה
    23/09/2014

היי. תודה , את צודקת לגמרי, מה גם שאני טיפוס די מתמכר.
    אננ מניחה שתמיד ידעתי את זה , אבל זה לא הפתרון האמיתי. תודה על עזרתך,
    את נשמעת חכמה :) בחרתי לנסות ליישם את עצתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יכולה - תגובה

שי ציון
    22/09/2014

שרית הי, בשאלה שלך יש שני חלקים: הראשון, זה המשברי עכשווי שהוא המצוקה שאת חווה בזמן הזה, ושיתכן שעל מנת להקל עלייך טיפול תרופתי עשוי לסייע. לשם כך רצוי שתפני לפסיכיאטר לשם הערכה (לציין, כי אפשר גם לקבל כדורים אנטי דיכאוניים באמצעות רופא משפחה). החלק השני הוא המצב המתמשך בו את מספרת על חוסר ביטחון, משיכה שמערערת את קיומך הנפשי ותחושות תלות. כל אלו דורשים התבוננות של איש מקצוע מתחום הנפש, שיחד אתו יתאפשר לך להבין את עצמך טוב יותר ולסייע לך להשיג מבנה נפשי יציב יותר, על מנת שקריסות נפשיות מסוג זו שמתרחשת כעת ימנעו או לפחות שעצמתן תפחת. את מוזמנת להמשיך ולהגיב, שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו