מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובד אצותיאיר27/09/2014
יש לי שאלה אני בן 16ויש לי חברה כבר 4 חודשים קצת רקע עליי אני לפני שהתאהבתי ההיתי סטוציונר הישתנתי בשבילה עזבתי הכול ידידות, חברים רק בשבילה, עד שיום אחד אנחנו יושבים מחובקים, ופתאום היא אומרת לי בוא ננסה שבועיים להיות ידידים, ואחרי כמה ימים היא אומרת לי שלא נהיה זוג, והיא לא אומרת לי תסיבה היא אומרת "זה יהרוס לך תחיים" ואז כבר
נהיה כאסח ביננו, ושתיתי, ועישנתי, ההיתי בבית חולים, ומה לא ניסתי, וזה היה ניראה כאילו לא אכפת לה כבר מה יהיה איתי, ואני השתגעתי שום דבר לא הצליח להשכיח, עד שהיום התקשרתי אלייה, אמרתי לה אמרתי לה שאני חייב אותה וצריך אותה אבל אני לא יודע מה באמת הסיבה מה אתם חושבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יאיר
כאן בשבילך!28/09/2014היי יאיר:) תראה.. אני חושבת שהשינוי שעשית למענה היה שינוי עצום! יש לי מלא ידידים סטוציונירים והם מספרים לי כמה זה קשה להפסיק. זו כאילו סוג של התמכרות לדברים שהם לא קבועים וזה חודר גם למהלך החיים הרגיל לא קשור בכלל לחיי האהבה שלך, ככה שיוצא שרק הרווחת מזה כשהפסקת:) הכל לטובה:)
לגבי הקטע של אותה ילדה-באופן אישי, לא הייתי שמה עליה אם היא ככה מתנהגת. עברת שינוי מאוד מעצים בשבילה והיא מצידה מרחיקה אותך. אנשים כאלה צריכים להרחיק. ברור שהיא יצאה ״דוקטור רשע״ בכל הנושא הזה, אבל זו באמת לא סיבה לשתות ולעשות את כל מה שעשית.. היא לא שווה את זה. אתה לא מבין כמה יקר ערך אתה! אל תוריד מהערך של עצמך! אל תעשה לעצמך רע! במיוחד לא כדי לקבל תשומת לב מאנשים כמוה! אתה עברת שינוי גדול, היא לא שמה לב לזה, אז היא גם לא תשים לב לכל הדברים האחרים שתעשה, היא לא רואה את מה שיש בך, לא רואה מה עברת כדי להיות האדם שאתה היום, אז תראה לה שגם אתה לא שם עליה. שגם לך לא אכפת! הגעת עד לבית חולים והיא לא שלחה הודעה או התקשרה, מגיע לה שתסתכל לכוונה אחרי דבר כזה?!
עצה שלי, עם כל הקושי הרב והכאב ובלתי נסבל כשאתה רואה אותה או כשהשם שלה נאמר בסביבה שאתה נמצא - תשחרר
. גם אם היא תרצה לחזור אליך, אל תחזור כי היא עלולה לשוב על עקבותיה ולרמוס שוב. אתה לא צריך את זה. תסתכל על הדברים החיוביים שיש לך. על המשפחה,החברים. תעשה דברים שיעזרו לך לשכוח אותה. תשיג חברה חדשה! אתה יכול לעבור את זה אתה חזק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובד אצות - תגובה
שי ציון30/09/2014יאיר שלום, תחילה התנצלות על ההמתנה לתגובה מאיתנו. יש משפט שפחות או יותר מדבר על המצב שלך בעקבות הקשר עם חברתך, והוא שככל שהקשר חזק יותר כך הכאב שבסיומו גדול יותר. המשפט הזה הוא מעט קלישאתי אך נדמה שנכנסת לקשר שעבורו שינית חלק מדרכיך והוציא ממך צדדים שאולי לא הכרת בעצמך. צדדים של קשר ללא סטוצים עם הנאה מהקשר ורצון להרגיש אינטימיות וקירבה. הצדדים האלו יישארו אתך גם אם תיפרדו וילוו אותך בקשרים אחרים שעוד נכונו לך.
תיארת את הוויתור שלך על חברים בעקבות הקשר. כאילו הקשר מילא את כל עולמך וברגע שהקשר הסתיים כך גם, בהרגשה שלך, העולם התמוטט עלייך ושכחת את הקיום שלך קודם לקשר. פרידה כרוכה בכאב ובוודאי מקשר שאותו רצית להמשיך והסיום לא היה בשליטתך. יחד עם זאת, אני מאמין שכשירגע הכאב יש דברים שתוכל ללמוד מהקשר לגבי הבחירות הבאות שלך בבנות זוג ובחברים בכלל. שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)