הצילו!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו!!
    שי לי
    11/11/2014

היי אני שי לי ואני בת 17. בגיל 15-16 היה לי חבר שמבוגר ממני בכמה שנים ויצאנו במשך שנה וקצת. כמובן שבגיל הזה ההורמונים משתוללים והרבה פעמים החרמנות עולה ומפה לשם דברים התגלגלו ושכבנו. זאת הייתה הפעם הראשונה שלי. בערך שבוע וחצי אחרי המקרה ניפרדנו (לאחר תקופה של ריבים וויכוחים שלא ניגמרים). בשישי בלילה יצאתי עם אח שלו (בן 18) למסיבת יומולג. של חברה משותפת שלנו ובאותו הלילה אחרי לא מעט אלכוהול שזרם לנו בדם - שכבנו.לשנינו מובן שמה שקרה לא היה צריך לקרות. היום גיליתי שהאקס שלי גילה על מה שקרה והוא מתכנן לדבר איתי על מה שקרה ביני לבין אח שלו. מה אני עושה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו!!

הוספת תגובה

• הצילו!! - תגובה

שי ציון
    17/11/2014

שי לי, תחילה התנצלות על משך הזמן שהמתנת לתגובה. המכתב שלך מעלה תחושה שלעתים דברים "קוראים לך" מבלי שתכננת אולי בכלל ואולי בקשר ליחסי מין בפרט. בשני המקרים סיפרת שהמצב המיני לא היה מתוכנן וכאילו יצא משליטה פעם הורמונים ופעם אלכוהול. נדמה לי שכדאי לחשוב מה המשמעות עבורך שדווקא חלק כל כך משמעותי מתרחש כך. יחד עם זאת, אולי באופן שלא תכננת יחסי המין היו תחליף למילים אולי לרצון להיות גדולה או להשאיר אתך את החבר המבוגר ממך, יחד עם זאת, יתכן שדווקא זה ששכבתם קרב את הפרידה בנכם. אותו דבר בקשר עם האח שאולי יחסי המין אתו ביטאו תחושות של פגיעה ורצון לנקום על שהתרחש בעבר או אפילו דרך לחדש קשר עם האח הבוגר. במילים אחרות, יתכן שהמעשים שלך "מדברים" משהו שמתחולל בתוכך. אולי כדאי לך לחשוב האם דברים דומים מתרחשים גם בתחומים אחרים. יתכן וכך תוכלי לנסח לעצמך גם את הדברים שכדאי לומר לאח. את מוזמנת להגיב, שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו