תעזרו ליי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו ליי
    תעזרו לי
    01/02/2015

ההורים שלי מרביצים לי אני לא רוצה ליחיות יותר אני מנסה להיתאבד אני מרגיש לא רצוי באף מקום הכיתה שלי צוחקים עליי ביגלל סירטונים שהפיצו עליי אף אחד לא מדבר איתי אני מוחרם ההורים שלי לא רוצים אותי זורקים אותי ממקום למקום ההורים האמיתיים שלי באילת והם לא רוצים לראות אותי וזה פוגע בי ואני בוכה כל לילה אני מרגיש אבוד ואני בדיכאון התקשרתי לעזרה פעם ותפסו אותי מאז אני מפחד לספר למישהו מה עובר עליי רציתי לברוח מהבית אבל ההורים שלי גילו את זה ונעלו אותי בחדר תקופה המון זמן אני מפחד מהם ולא יודע מה לעשות אם לדבר על זה עם היועץ או לספר למישהו איבדתי רצון ליחיות אני מפחד ליפגוע בעצמי אבל רוצה!!תעזרו ליי בבקשה תענו ליי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו ליי

הוספת תגובה

• תעזרו ליי - תגובה

שי ציון
    02/02/2015

הי המכתב שלך נוגע ללב ומתאר מציאות מסובכת והתחושה שמועברת היא של חוסר מוצא.אתה מספר על הרגשה שאתה דחוי ופגוע הן מצד חברייך והן מצד הורייך (המאמצים והביולוגיים אם הבנתי).הרצון למות מובן אצלי כביטוי לבדידות ולסבל שלא מוצאים הרגעה.יחד עם זאת אפשר לשמוע את הניסיון שלך שמישהו ידע על הדבר הכואב שמתרחש אצלך ואולי בכך אתה גם מבטא תקווה שהדיבור על שמתרחש אצלך בלב יביא לשינוי. אני מעודד אותך לספר ליועצת בית הספר או לעובדת סוציאלית על שקורא לך ועל הכאב שאתה מחזיק. נדמה לי שהן שיוכלו להקשיב ולסייע לך.כמובן שאתה מוזמן להמשיך לכתוב כאן.שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגמגם

תעזרו לי
    21/02/2015

אבל אני מגמגם אני מפחד לדבר למישהו שיעזור לי אני מפחד לדבר עם אנשים אנשים מיתרחקים מימני כולם חושבים שאני מטומטם אוטיסט אבל אני לא זה ביגלל הגימגום .ההורים שלי לא רוצים לישמוע אותי אני שותק כל הזמן בבית בבית ספר ביגלל שאני ידבר מגמם צוחקים עלי חופר מגמגם מעצבן תיסתום אני מיתבייש לדבר אני מפחד לדבר עם אנשים אני רגיל שאף אחד לא יקישב לי..ביגלל זה אני מפחד מאנשים לא מבקש עזרה בורח מאנשים שרוצים לדבר איתי יש לי פחד מאנשים ביגלל שאני מגמגם אני לא יודע מה לעשות יותר אני בדיכאון אני רוצה רק ליתאבד!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגמגם - תגובה

שי ציון
    24/02/2015

הי,
    מגלה מכל סוג שהוא יכולה להעמיס על הנפש, ביחוד כשהסביבה מתנהגת בחוסר רגישות כלפייך. ננסה להסתכל על כך משתי דרכים. הראשונה, היא המעשית, האם היה ניסיון לטפל בגמגום? שכן על פי רוב ניתן לטפל בגמגום ביעילות. השניה היא האם הגמגום אומר עלייך משהו מלבד היותו קושי לבטא מילים? אין ספק שיתכן ומסביבך מגיבים לעיתים בחוסר רגישות, אך האם זה הופך אותך למגמגם או פשוט לנער עם תכונות רבות ויפות שבין אלו יש גם גמגום. ניכר שאתה נער רגיש ובעל יכולת ביטוי ונדמה לי שכל מי שמכיר אותך מעבר לזמן קצר יתרשם מחלקים אלו אצלך והגמגום ישכח לו במהירות. שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו