תעזרו מהר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו מהר
    יאיר
    02/04/2015

אני מתוסכל.. היתה לי חברה 8 חודשים ניפרדנו, חזרנו לשבוע נסיון, ואז חבר שלי שלך לה הודעה.. והם פילרטטו והוא שאל אותה עם באלך להיפגש? היא אמרה לו נכיר קצת ואז.. שראיתי את זה חסמתי אותה, ואז אמרתי לה שאני רוצה שניםרד, ואז היא נתנה לי תירוצים, לא נעים וזה בגלל זה אמרתי לו, קיצור היא אמרה להוריד תחסימה שהורדתי את החסימה, היא חסמה אותי בהכול, ואני שבור מכול זה.. אין לי כוח, והיא נמצאת איתי במגמה כול שישי, מה אני אמור לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו מהר

הוספת תגובה

• תעזרו מהר - תגובה

שי ציון
    03/04/2015

יאיר הי
    אתה מתאר סיטואציה מורכבת של פגיעה באמון של שני אנשים שקרובים לך: החברה והחבר. כאילו דווקא מי שאתה אמור לבטוח בו מפר את הכללים הכי חשובים בקשר.נדמה שאולי כדאי לחשוב האם היו סימנים מוקדמים שהתקשת לראות אותם ויכלו לשמור עלייך מהפגיעה שחוויתה.לעיתים כשאנחנו רוצים מאוד קשר יש כמו עיוורון לרמזים שיכולים להרוס את הקשר (כמו הפלירטוט עם החבר).אולי זה קורה גם לך ולבסוף אתה נפגע. בקשר לכך שאתם תפגשו במגמה זו המציאות שלך ושלה.אפשר לחשוב שלך שהטוב ביותר הוא להתרחק ככל שניתן ואולי להיעזר בחבר שאיתך לשם כך.מהמכתב שלך אני יכול לחשוב שגם לה לא נוח עם מה שעשתה ולאט לאט אני מקווה שגם אצלך בפנים ירגע יותר.שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו