כבר לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר לא יודעת מה לעשות
    חסוי
    01/06/2015

היי,
    אני כבר לא יודעת מה לעשות. אני בת 13 והתאהבתי בילד שקטן ממני בשנה. הוא לא מכיר אותי ואני בקושי אותו ואיכשהו אני אוהבת אותו. אני מבזבזת הפסקות ושיעורים בשביל לפגוש אותו ואני כבר מתחרפנת כי הוא לא שם עליי. מה לעשות?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבר לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• כבר לא יודעת מה לעשות - תגובה

ד``ר עדי מרום הררי
    02/06/2015

שלום לך,

התאהבות היא דבר נפלא ומרגש, לרוב לא קל להסביר לעצמינו ולאחרים מדוע התאהבנו באדם מסוים. את מציינת שאינך מכירה את הנער בו התאהבת אך בכל זאת יש משהו בו שגורם לך לתחושות שאת מרגישה. התאהבות מתאפיינת בריגוש גבוה, לעיתים בתחושה של נסיקה חדה למעלה וגם של התרסקות חדה. בדבריך את מתארת תנודתיות ברגשותיך, שמאפיינת את מצב ההתאהבות. לפעמים הרגשות כה עזים עד כי נדמה לנו שהאדם בו התאהבנו חייב להחזיר לנו יחס דומה אחרת מצבינו הנפשי ידרדר. אבל, זה מקום חשוב לבדוק את עצמינו - מהי פשר התלות שפיתחנו באדם אחר, מה חסר לנו שנדמה לנו שאדם אחר יכול למלא. אלו שאלות לא פשוטות. מדבריך נשמע שהעיסוק באותו נער ממלא את כולך, עד כדי שיבוש של שיגרת חייך. אני מייעצת לך לעצור ולחשוב על הנקודות הללו, וגם לדבר על הדברים עם אדם מבוגר עליו את סומכת על מנת שייתן לך נקודת מבט נוספת.

את מוזמנת להמשיך ולחלוק את מחשבותיך ורגשותיך כאן בפורום.

עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו