נער מתבגר תוקף את הוריו באלימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נער מתבגר תוקף את הוריו באלימות
    משה
    05/08/2015

בני בן ה16 הולך ומתרחק ממני ומהמשפחה, הוא ילד יפה אטלטי מוקף בחברים אבל חלש בלימודים, בבית הוא נוקט באלימות קשה על בסיס יום יומי כנגדי וכנגד שאר בני המשפחה, האלימות באה לידי ביטוי במכות אגרופים זריקת חפצים בעיטות וכו', האלימות באה כתגובה לכל דבר, למשל אם הוא חוזר מחברים בשעת לילה מאוחרת ואני ואשתי ישנים במיטה, הוא באגרופים מעיר אותנו בדרישה להכין לו אוכל כי הוא רעב, כשאני שואל אותו לאן הוא הלך הוא אומר לי לסתום את הפה, אם אני מתעקש לדעת הוא מחטיף לי אגרוף, היו פעמים שממש היו פציעות מהמכות, הוא אינו בוחל בהפעלת כוח, המכות הינם בחלקי הגוף השונים, פנים צוואר, בטן כל מקום שהוא מרגיש צורך או חש כאזור פגיע.
    לא ניתן לדבר איתו , הוא יצא משליטה, אני מיואש ולא יודע מה לעשות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נער מתבגר תוקף את הוריו באלימות - תגובה

שי ציון
    11/08/2015

משה שלום התיאור של מערכת היחסים בבית מטריד ואפשר להרגיש את האימה שנוצרת בשל האלימות הקיצונית עליה סיפרת. מצער לשמוע שכך ו בוודאי לא פיללת ליחסים מעין אלו עם בנך.ארשה לעצמי לומר שגם בנך מצוי במצוקה קשה שמחייבת עזרה מידית. על מנת לסייע לכולכם (בהנחה שבנך לא מעוניין בטיפול נפשי אינטנסיבי) יש להכניס גורם מרתיע שיהווה את החוק בבית.שכן ניכר שהסמכות שלכם כהורים כמעט ונטשטשה. במילים אחרות הפעולה הטיפולית שאני מיעץ לכם לבצע בהקדם היא להגיש תלונה במשטרה על אלימות. כניסתו של גורם חוק יאפשר להתחיל ולטפל בסיטואציה הקשה בבית ו לסייע בהמשך לכולם להגיע לחיים משותפים טובים יותר.בידי המשטרה ו מערכת החוק אפשרות לחייב את בנך להכנס לטיפול נפשי. אתה מוזמן להמשיך ו להגיב שי

ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו