פגיעה ממילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה ממילה
    דליה
    03/09/2015

שלום אני לילדה. בת 15 בתי היתה ילדה שמחה ומאושרת שני פגשת עם חברות יוצאת איתם לסרט כמו רוב הנערות בגילה לפני כחודשיים בתי קיבלה שיחת טלפון מהחברה שלה לכיתה ואמרה שהיא קנאית שהיא קונה ציוד לבית הספר כמו שלה בתי קיבלה את זה קשה ויש המשך לכך בטלפון שהחברה אמרה לה אני אקנה עם מישהי אחרת וכולי מאז הילדה נכנסה למחשבות לא ישנה טוב בלילה עצובה מנסה לתרץ יציאות שמזמינים אותה שלא לבוא אני פוחדת עליה ובקשת סיוע דחוף תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה ממילה

הוספת תגובה

• פגיעה ממילה - תגובה

שי ציון
    04/09/2015

דליה שלום, את מספרת על מצב מורכב.בתך חוותה פגיעה כואבת מחברתה שאמורה הייתה להיות דמות קרובה שניתן לבטוח בה. נדמה שאת מספרת גם על חוסר האונים למול עוצמת התגובה של בתך לאירוע. מנערה בעלת שמחת חיים לנערה עצובה וחרדה מהסביבה. אחד מהמאפיינים של גיל ההתבגרות הוא הרצון להשתייך לקבוצה והטלטלות של העולם הרגשי.נדמה שבתך מרגישה שהוציאו אותה אל מחוץ לקבוצת החברות ושאין בכוחה לצאת מול ההאשמה נגדה. אולי אפשר לשוחח איתה מדוע היא מרגישה כל כך חסרת אונים? אפשר לשתף אותה במצבים דומים מחייך שלך ו כיצד התמודדת.חשוב לתמוך בה ו להיות איתה בצערה.יחד עם זאת במידה והמצב הרגשי אינו משתפר כדאי לשקול להתייעץ עם פסיכולוגית בית הספר והיועצת.שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו