אהבה עצמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה עצמית
    חני
    06/09/2015

היי
    אני מרגישה שאני לא אוהבת את עצמי.אין לי בן זוג ואני מחפשת להתאהב בכוח.זאת אומרת שכמו שמישהי אמרה לי פעם את מאוהבת באהבה.זה רק גורם לי יותר לסבל ודיכאון ובגלל שאין לי מישהו ממומש אני גם מזניחה את עצמי וקשה לי עם זה.אני הייתי בעבר בטיפולים אבל קיבלתי טראומה מהטיפולים וההורים שלי לא מסכימים שאמשיך את הטיפולים הפסיכולוגים,וגם אני לא מעוניינת להמשיך כי גם זה לא עזר ולא קיבלתי את הטיפול הנכון.אני די בודדה וזה שאין לי אהבה אמיתית זה מאוד מקשה וכואב לי.אשמח כעזרה ראשונית לקבל תמיכה מכם ולדעת מה לעשות בנושא הזה.תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה עצמית

הוספת תגובה

• אהבה עצמית - תגובה

שי ציון
    08/09/2015

הי, כתבת בדרך כנה וחשופה על החיפוש אחר אהבה. לא רק אהבה לאחר אלא גם חיפוש אחר אהבה לעצמך, כי ממש כפי שכתבת ככל הנראה שני הדברים קשורים זה לזה. משהו ביכולת שלך לקבל את עצמך ולהיות בקשר מיטיב עם עצמך כרוך ביכולת להיות בקשר שתרגישי בו טוב עם האחר. חשבתי האם יש לך קשרים שאינם קשרי אהבה "סתם" קשרים של ידידות וקירבה? שכן נדמה שההתאהבות בבן הזוג חשובה כל כך כיוון שאולי היא אמורה "להציל" אותך מהמחסור באהבה ובקשרים קרובים שקיים בחייך. ממקום של צורך כל כך גדול, קשה ליצור קשר שתרגישי בתוכו טוב עם עצמך לאורך זמן.
    צר לי שהיו לך התנסויות לא מספקות עם עולם הטיפול, אך יש סוגי טיפול שונים וכמובן מטפלים שונים והייתי מציע לך לחשוב על חזרה לטיפול. יתכן שכמו עם הקושי במציאת בן זוג כך גם עם המטפלים הקודמים הרגשת שהקשר לא מספק עבורך וזה המקום עליו יש צורך לעבוד בטיפול. את מוזמנת להמשיך ולהגיב, שי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו