מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהבה עצמיתחני06/09/2015
היי
אני מרגישה שאני לא אוהבת את עצמי.אין לי בן זוג ואני מחפשת להתאהב בכוח.זאת אומרת שכמו שמישהי אמרה לי פעם את מאוהבת באהבה.זה רק גורם לי יותר לסבל ודיכאון ובגלל שאין לי מישהו ממומש אני גם מזניחה את עצמי וקשה לי עם זה.אני הייתי בעבר בטיפולים אבל קיבלתי טראומה מהטיפולים וההורים שלי לא מסכימים שאמשיך את הטיפולים הפסיכולוגים,וגם אני לא מעוניינת להמשיך כי גם זה לא עזר ולא קיבלתי את הטיפול הנכון.אני די בודדה וזה שאין לי אהבה אמיתית זה מאוד מקשה וכואב לי.אשמח כעזרה ראשונית לקבל תמיכה מכם ולדעת מה לעשות בנושא הזה.תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה עצמית - תגובה
שי ציון08/09/2015הי, כתבת בדרך כנה וחשופה על החיפוש אחר אהבה. לא רק אהבה לאחר אלא גם חיפוש אחר אהבה לעצמך, כי ממש כפי שכתבת ככל הנראה שני הדברים קשורים זה לזה. משהו ביכולת שלך לקבל את עצמך ולהיות בקשר מיטיב עם עצמך כרוך ביכולת להיות בקשר שתרגישי בו טוב עם האחר. חשבתי האם יש לך קשרים שאינם קשרי אהבה "סתם" קשרים של ידידות וקירבה? שכן נדמה שההתאהבות בבן הזוג חשובה כל כך כיוון שאולי היא אמורה "להציל" אותך מהמחסור באהבה ובקשרים קרובים שקיים בחייך. ממקום של צורך כל כך גדול, קשה ליצור קשר שתרגישי בתוכו טוב עם עצמך לאורך זמן.
צר לי שהיו לך התנסויות לא מספקות עם עולם הטיפול, אך יש סוגי טיפול שונים וכמובן מטפלים שונים והייתי מציע לך לחשוב על חזרה לטיפול. יתכן שכמו עם הקושי במציאת בן זוג כך גם עם המטפלים הקודמים הרגשת שהקשר לא מספק עבורך וזה המקום עליו יש צורך לעבוד בטיפול. את מוזמנת להמשיך ולהגיב, שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)