דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    אנה
    22/11/2015

שלום. אני בת 26, אני עובדת עם משכורת מינימום שלא מספיקה לי ולא רואה שקל בגלל ההלוואות שיש לי, אני ממשפחה ענייה, אין באפשרות של ההורים לעזור לי.
    יש לי חובות שאני לא מספיקה לשלם ולא יודעת מה לעשות ולא עוזרים בבנק לפני שאסדר את החובות שיש לי. אני לא יודעת מה לעשות כבר אין אף אחד שיעזור לי ומעבירים לעורך דין ועוד מעט אני רוצה להתחתן עם חבר שלי מחול ואם לא אשלם לא יתנו לי לצאת מהארץ. לפעמים פשוט בא לי למות וזהו :(
    מה אני יכולה לעשותתתתתתת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

• דיכאון - תגובה

שי ציון
    24/11/2015

אנה שלום, אפשר להרגיש את המצוקה שאת מביאה אתך. המעמסה הכלכלית היא גם מעמסה נפשית וכשאת מתארת את העוני של משפחתך את מדברת על חוויה של להיות לבד ובודדה מול הקושי עמו את מתמודדת. המצוקה הכלכלית מקשה על מימוש של רצונות ותוכניות לעתיד ומביאה תחושת חוסר אונים וייאוש.
    לגבי החלק הכלכלי אולי כדאי לך ליצור קשר עם עמותה של מתנדבים שמלמדת כיצד לארגן תקציב ולהשיב לעצמך תחושה של שליטה בשמתחולל אצלך. בחלק הנפשי באפשרותך לפנות למרפאת בריאות נפש שעובדת עם קופת חולים ולקבל טיפול ללא תשלום.
    כך או כך חשוב שתקבלי סיוע אפילו רק כדי שיהיה אתך מישהו בתוך ההתמודדות ותרגישי פחות לבד. שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו