אני מרגישה שאני לבד ושאני לא מעניינת אף אחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מרגישה שאני לבד ושאני לא מעניינת אף אחד
    חסוי
    01/03/2016

היי אני בכיתה ט. עד החופש הגדול בין כיתה ח לט הייתה לי חברה ממש טובה, והייתי מספרת לה הכל וכל הזמן היינו ביחד, עד שהיא החליטה לעזוב אותי והתחברה לילדה אחרת. דיברתי איתה על זה כמה פעמים וזה פשוט לא הזיז לה. מאז אני פשוט מרגישה לבד, אין לי עם מי לדבר, את מי לשתף, אני מרגישה שכביכול יש לי מלא חברים אבל אף אחד מהם לא באמת חבר אמיתי שלי...לאף אחד לא אכפת ממני, לא אכפת להם מה קורה לי. כבר התרגלתי לזה ואפילו סוג של פיתחתי לי מנגנון כזה שאני לא יכולה לבכות ליד אף אחד, פשוט לא יכולה, אני לא מסוגלת להראות שמשהו לא בסדר, ולכן כולם חושבים שאני כזאת שמחה ומאושרת אבל זה פשוט לא נכון. האמת היא שאני לבד. תמיד שצריך לכל מיני עבודות בבית ספר להתחלק לקבוצות אני נשארת לבד... אני לא יכולה עם זה כבר.. ההרגשה של להיות לבד זה הכי נורא בעולם. אני גם לא יכולה להתחבר לאף אחד כי כולם כבר מצאו את החברים שלהם ולכל אחד יש את החבר הכי טוב שלו ואם אני אדחף להם זה סתם יהיה מוזר ומגעיל. תמיד אני לבד בהפסקות וברור שאף אחד לא ישים לב לזה...אין לי מושג מה לעשות מקווה שתעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כל הכבוד על האומץ והשיתוף

מירב
    03/03/2016

היי, קראתי את ההודעה שלך ואני חייבת להגיד לך שאת ראויה להערכה רבה. את מבטאת בצורה כל כך בוגרת מה שעובר עלייך ואת כל כך מלאה במודעות לרגשות שלך. התחברתי מאד לכתיבה הכנה שלך, את נערה מאד אמיצה. אין ספק שאת עוברת חוויה לא נעימה, אני יכולה לספר לך שבדיוק בגילך עברתי משהו דומה. בחופש הגדול בין כיתה ח' לכיתה ט' עברתי עם הוריי לגור בעיר אחרת והגעתי לבית ספר חדש. הרגשתי מאד בודדה במשך שנה שלמה. כשהבנתי שזה לא עושה לי טוב החלטתי לעשות שינוי. אני מציעה לך לנסות כמה דברים: דבר ראשון, כהתחלה מאד קשה לפתח חברות עם כיתה שלמה, תנסי להתחבר עם ילדה אחת, אולי להזמין אותה אלייך הביתה או לזהות קושי לימודי אצל מישהי מהכיתה ולהציע לה שתבוא אלייך ותעזרי לה בחומר. דבר שני, תנסי לפתח חברויות מחוץ לבית הספר, אולי להירשם לחוג מעניין ולהכיר שם חברות שימלאו לך את החסר והדבר השלישי, תמשיכי להיות מי שאת ותאפשרי לעצמך תמיד את היכולת לבטא את עצמך, את תראי שהמצב ישתנה. כל פעם תעשי צעד קטן ותראי שיהיה שינוי. את עושה רושם של נערה מקסימה, אין לי ספק שבסוף הכל יסתדר לך. אם תרצי לשתף אותי בשלבים בדרך את מוזמנת:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מרגישה שאני לבד ושאני לא מעניינת אף אחד - תגובה

ד``ר עדי מרום הררי
    07/03/2016

שלום לך,
    ראשית, קבלי התנצלות על התגובה המאוחרת.
    בדבריך את מבטאת את התחושה הקשה בלהיות לבד, תחושה שאת לא יכולה ליצור קשר עם אף אחד סביבך וזה מגביר את הבדידות שלך. נראה שהקשר שהסתיים ללא סיבה מבחינתך עם החברה הטובה הותיר בך פגיעה. מערכות יחסים בחיים לעיתים מסתיימות שלא מרצוננו, וזה דורש מאיתנו התמודדות. אולי מתוך המקום הזה גם קשה לך יותר להתקרב לאנשים אחרים, מתוך פחד שתיפגעי שוב. אני מציעה לך לא להישאר לבד עם התחושות שלך, עם החוויה הלא טובה של סיום הקשר עם החברה הטובה. את יכולה לפנות למישהו\י שקרובים אליך, ליועצת ביה"ס, או לאיש\ת מקצוע, שאיתם תוכלי לדבר על תחושותיך ובעזרתם תוכלי להבין מה שאת חווה. ברגע שהרגשות והחוויות שלך יעברו מספיק עיבוד, תרגישי משוחררת יותר ליד אנשים ותנסי יותר ליצור אינטראקציות עם אחרים.
    את מוזמנת להמשיך ולהגיב כאן בפורום.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו