אני אדישה, מרגישה כמו רובוט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אדישה, מרגישה כמו רובוט
    להב
    01/11/2016

כולם סביבי שמים לב שאני מרוחקת ולא מגיבה לדברים, ואני מנגד, לא מתעניינת בהם ומרגישה שהדברים שהם מגיבים אליהם שטותיים. שמתי לב גם שכשאנשים מנסים ליצור איתי קשר אינטימי אני מגיבה, אבל בשטחיות. לא מצליחה לפתוח את עצמי מעבר לכך ומתייחסת לדברים כך שאני כלל לא חווה אותם בעצמי.
    בדר"כ אני רגילה להסתגרות וזה לא הפריע לי מאוד אך לאחרונה מעירים לי יותר בתכיפות והתחלתי לשים לב לכך שאנשים מסביבי מתנהגים שונה ממני באופן די קיצוני, שאני בולטת באופן מוזר אף על העובדה שאני שקטה לרוב.
    המצב מתחיל להציק לי וגורם לי להתלבטויות לגבי העתיד שאף פעם לא הגיתי ואני חוששת שההתנהגות שלי תמנע ממני להשיג דברים בעתיד ואני לא יודעת האם בכלל ואיך כדאי לטפל במצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה ללהב

ד``ר עדי מרום הררי
    02/11/2016

שלום להב,
    את מתארת בדברייך תחושה של סגירות וניתוק שמלווה אותך זמן רב. עקב הערות של הסביבה התחלת לשים לב לכך ולחשוב על עצמך בדרכים חדשות - על העתיד שלך, על המשמעות של התנהלותך. אני חושבת שזו התחלה של תהליך חשוב שבו את מתחילה להתבונן בעצמך ולנסות להבין דברים שמטרידים אותך. לשם כך, אני ממליצה לך לפנות לאיש\ת מקצוע שיסייעו לך בתהליך הזה, מכיוון שקשה לעבור אותו לבד ללא פידבק של מישהו\י מקצועי. לא ציינת בת כמה את, אך אם את בגיל בי"ס ניתן לפנות קודם ליועצת ביה"ס שתעזור לך בהכוונה. לחלופין, את יכולה לפנות לאדם אליו את מרגישה קרובה יותר שיהווה עבורך תמיכה ויעזור לך במציאת איש\ת מקצוע מתאימים.
    את מוזמנת להמשיך ולחלוק את מחשבותייך כאן בפורום.
    בברכה,
    ד"ר עדי מרום הררי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו