מידע רפואי
פורומים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- הריון בסיכון גבוה
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- פרחי באך
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- תזונה טבעית
- פגיעה מינית, תקיפה מינית, הטרדה מינית
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- זאבת, לופוס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.
- חוסר שינה מבעיה גופנית שמוביל לקריסהעומר12/08/2017
אני בדיכאון וכל היום אני בבית כי אני לא יכולה לישון
בגלל גרד מתולעי מעיים שיש לי שעושות לי גרד
חזק וגורמות לחוסר שינה, לקחתי כבר כדורים נגד
תולעים וזה עזר לקצת אבל זה לא עבר לי ועדיין
יש לי תולעים ומה שלא ניסיתי לא הצלחתי להיפטר
מהן ... אני כל היום בבית כי אני עייפה מאודד אבל מאודד ואים לי כוח לצאת מרוב שאני ערה כל כך המון שעות בלי לישון וזה לא יעזור לי מה אני יעשה תמיד יגרד לי בפי הטבעת מהתולעים הארורות האלה.. אני כמה זמן ככה לא שנה שנתיים יותר ... כואב לי הלב שהזמן בורח לי וכל יום שעובר מתבזבז לי.. כואב לי הראש מרוב עייפות אני לא מתפקדת מרוב שאני עייפה ואל תציעו לי כדורי שינה כי זה לא פיתרון וזה לא עוזר לי לישון בגלל שהגירודים בפי הטבעת מפריעים לי להירדם ומעירים אותי משינה וזה כן תולעים כי ראיתי אותן.. אני אובדת עצות למה מגיע לי לחיות בסיוט ועינויים כאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעומר
ד``ר עדי מרום הררי13/08/2017שלום עומר,
מדבריך נשמע שאת סובלת כבר זמן מה. את אומרת שיש לך תולעים במעיים, מכיוון שזו בעיה רפואית ואיננו מוסמכים לענות על בעיות רפואיות בפורום זה, אני ממליצה לך לפנות לרופאים ולבדוק מולם כיצד ניתן לטפל בצורה שמתאימה לך. גם אם פנית וקיבלת טיפול, ואת מרגישה שהטיפול לא הועיל לך, את יכולה לפנות שוב ולבדוק אם יש טיפולים נוספים. ברגע שתרגישי הקלה מבחינה רפואית, אני מאמינה שתהיה לך גם הקלה מבחינה נפשית.
לגבי הקשיים בשינה - נשמע שזה מצב מתסכל. אני ממליצה לך לנסות לקבל תמיכה רגשית, אם זה ממישהו קרוב אליך שאיתו את יכולה לדבר בפתיחות, או מאיש מקצוע. זאת על מנת שלא תרגישי לבד מול הקשיים שלך.
את מוזמנת להמשיך ולשתף כאן בפורום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?