מתה מזה שהוא עזב אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתה מזה שהוא עזב אותי
    ל.
    30/07/2008

מה אני כבר כבר יכולה לעשות בלעדיו, אין לי חיים בלי החבר שלי. אחרי 3 שנים ביחד הוא אמר לי שהוא צריך אוויר וכל השטויות האלה. חרא לי בחיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתה מזה שהוא עזב אותי

הוספת תגובה

• פרידה כואבת

שלי ורדי
    31/07/2008

שלום לך,
    במקרים אלה אני מוצאת עצמי כי אין לי מילים גדולות כדי להפחית מכאביך, אני יכולה רק לשלוח חיבוק וירטואלי.
    ברוכה הבאה למועדון כאבי האהבה..אני אומרת זאת בציניות והלוואי ולא היה קורה לך אך כמעט לכל אחד קרה, קורה ויקרה. חלק בלתי נפנרד מהחים האלה. הפיכחון הזה יום אחד שמי שחשבנו כחצי השני , בעצם הינו יישות נפרדת בפני עצמה, מקבל החלטות משלו,.ואז באה ההרגשה הזו, שאת לבד בעולם הזה ולא חיים בתאומיות עם אף אחד, את בפני עצמך, מוקפת אנשים, אך עדיין עם הגבולות של עצמך ולא בסימביוזה עם אף אחד.
    אני לא מסכימה עם המשפט שלך כי אין לך חיים בלעדיו. נכון שהחיים ייראו אחרת, וכרגע קשים אך ישל ך את החיים שלך, ומן הסתםיש עוד אנשי שאוהבים - משפחה, אחים, חברות, תהיהי אתם, תעמיקי קשרים שאולי הזנחת, תקבלי עידוד מחברים, ומעל לכל חשוב שתביני מה קרה ביניכם, תבקשי הסברים, אל תשאיר עסקי לא גמורי בנושא הקשר. כך יהיה לך קל להתגבר. אני משערת שתמצאי כוחות שלא חשבת שיש לך כדי להתגבר. זה מה שקורה לרובנו במצבי משבר. משברים גם משנים ומזעזעים ותשתני ואפילו תראי דברים אחרת עם הזמן.
    תנסי לראות את הקשר כזכות שנפל בחלקך במשך 3 שנים, אני לא אומרת לך שיש עוד בנים בעולם, כי מניסיון זה לא עוזר, אך האמת היא שיש...ויום אחד תוכלי לחפש אותם, ולמצוא אהבה חדשה..
    מחזיקה בינתיים אצבעות,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו