מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתה מזה שהוא עזב אותיל.30/07/2008
מה אני כבר כבר יכולה לעשות בלעדיו, אין לי חיים בלי החבר שלי. אחרי 3 שנים ביחד הוא אמר לי שהוא צריך אוויר וכל השטויות האלה. חרא לי בחיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה כואבת
שלי ורדי31/07/2008שלום לך,
במקרים אלה אני מוצאת עצמי כי אין לי מילים גדולות כדי להפחית מכאביך, אני יכולה רק לשלוח חיבוק וירטואלי.
ברוכה הבאה למועדון כאבי האהבה..אני אומרת זאת בציניות והלוואי ולא היה קורה לך אך כמעט לכל אחד קרה, קורה ויקרה. חלק בלתי נפנרד מהחים האלה. הפיכחון הזה יום אחד שמי שחשבנו כחצי השני , בעצם הינו יישות נפרדת בפני עצמה, מקבל החלטות משלו,.ואז באה ההרגשה הזו, שאת לבד בעולם הזה ולא חיים בתאומיות עם אף אחד, את בפני עצמך, מוקפת אנשים, אך עדיין עם הגבולות של עצמך ולא בסימביוזה עם אף אחד.
אני לא מסכימה עם המשפט שלך כי אין לך חיים בלעדיו. נכון שהחיים ייראו אחרת, וכרגע קשים אך ישל ך את החיים שלך, ומן הסתםיש עוד אנשי שאוהבים - משפחה, אחים, חברות, תהיהי אתם, תעמיקי קשרים שאולי הזנחת, תקבלי עידוד מחברים, ומעל לכל חשוב שתביני מה קרה ביניכם, תבקשי הסברים, אל תשאיר עסקי לא גמורי בנושא הקשר. כך יהיה לך קל להתגבר. אני משערת שתמצאי כוחות שלא חשבת שיש לך כדי להתגבר. זה מה שקורה לרובנו במצבי משבר. משברים גם משנים ומזעזעים ותשתני ואפילו תראי דברים אחרת עם הזמן.
תנסי לראות את הקשר כזכות שנפל בחלקך במשך 3 שנים, אני לא אומרת לך שיש עוד בנים בעולם, כי מניסיון זה לא עוזר, אך האמת היא שיש...ויום אחד תוכלי לחפש אותם, ולמצוא אהבה חדשה..
מחזיקה בינתיים אצבעות,
שלי ורדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)