משעמם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משעמם
    חסוי
    10/08/2008

כל כך משמעם לי בחופש שאני כבר משתגעת. בגלל זה אני כבר כמה זמן אני הולכת בללילה עם כמה חבר'ה שעושים בלאגנים ומעשנים. קצת נמאס לי מזה, אבל כל כך משעמם כאן, שאני לא יועת מה לעשות עם עצמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משעמם

הוספת תגובה

• חופש משעמם

שלי ורדי
    11/08/2008

שלום לך,
    לפעמים הלבד מודגש יותר כשאין מסגרת ופעילויות מסודרות כמו בית ספר. את לא לבד בהרגשה הזאת, אני מכירה עוד חבר'ה שהיו רוצים לחזור לבית ספר כדי להפטר מהשיעמום ולא מאהבה גדולה ללימודים דווקא.
    נדמה לי שאת צריכה חברים או חברה טובה. מה קורה עם החברות באמת? ומה עם המשפחה? יש אפשרות לבלות אתם מעט?
    האם חשבת על עבודה כאשפרות לצאת מהשיעמום וגם לרוויח מעט ? אולי תמצאי לך עבודה קטנה אם את בגיל שמותר לעבוד.. מכיוון שאני לא יודעת הרבה דברים על מצב החיים שלך, קשה לי לתת לך רעיונות ולדעת שהם יישימים.
    אבל העניין עם העישון לא נראה לי, כל החומרים המזיקים האלה ולקבל אותם בגוף בגלל שיעמום? הם חומרים שעושים נזק לעיתים לא הפיך, למרות שבטווח הקצר זה לא מורגש לך.
    האם יש לך דודה / סבתא שאת יכולה לבקר אותן בחופש ולשנות מקום, להתרענן?
    או אולי תמצאי לך עיסוקים שימלאו אותך כשאת לבד, כמו בישול, ציור ? בישול זה יכול להיות נחמד, לעשות למשפחה כל מיני דברים נחמדים או לבקש מאמא לבשל ולאפות ביחד.
    שוב, אני אומרת לך כל זה מתוך תחושה של אי ידיעה על תנאי החיים שלך, אך אולי משהו יקלע ותמצאי בו עניין.

המשך חופש יותר נעים ומעניין..
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו