מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סתם לבטיםסופי20/08/2008
חזרתי לתקופות העמוסות המוח עובד בלי סוף מחשב כל מיני דברים ניסיתי לשחק משחק טוב במחשב אבל אז עלו לי כל הזמן כל מיני שירים לראש חושב על שניהם פתאום צצו לי מחשבות על בר ניסיתי להיפטר מהם ומהשירים שעוברים לי בראש שמזכירים לי הקשבתי לטלויזיה שיחקתי במחשב הייתי עסוקה בלחשוב על יותר מידי דברים אני מנסה ליצור משהו אבל הוא כל הזמן קורס נמשיך לנסות כמו תמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומס מחשבות
שלי ורדי21/08/2008הי סופי,
לא הבנתי האם את צריכה אזושהי עזרה.. את מתארת מצב של פעילות יתר מחשבתית ללא סדר וארגון. ישלי מעט פרטים. אם תפרטי יותר, למה לדעתך זה קורה לך, אולי אוכל לייעץ לך.
אם בא לך, תנסי לתאר כל כמה זמן זה קורה לך וסמוך לאילו אירועים בחייך, מהן הרגשות המתלוות, מה את עושה כד י לצאת מזה והאם פעם הצלחת להפסיק את אי הסדר הזה.
נשתמע אם תרצי,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)