שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מעין
    10/09/2008

שלום רב, אני בת 18 ושוקלת 25 קילו מעל המשקל המומלץ לי. בן זוגי , כל הזמן, יורד עלי, מבקש שאני ארזה, שאעשה כושר, כשאני אוכלת הוא עושה לי פרצופים ומעיר הערות. אני במצוקה קשה מהנושא ואני לא מצליחה לרזות. מה לעשות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חוסר קבלה מצד בן הזוג

שלי ורדי
    12/09/2008

שלום מעין,
    קשה היה לי בשבילך לקרוא על מצבך. הכוונה לא בקשר למשקל שלך אלא בקשר ליחס בן זוגך כלפייך. חוסר הקבלה מאותתת אצלי נורה אדומה לגבי רגשותיו אלייך, ושאלה למה את מקבלת מצב כזה בהכנעה (נדמה לי?) ובסבל מצידך.
    אנשים עושים שינויים הכרוכים בוויתורים כמו דיאטה למרחקים ארוכים ,כפי שאת צריכה, רק אם מקבלים אותם קודם , אוהבים אותם ורק אחרי כן מבקשים מהם, לטובתם לרזות. חוסר הכבוד מצידו גורם לך להתנגדות, את לא מרגישה את החום והאיכפתיות שלו הכל כך חשובים על מנת להתחיל בתהליך חשוב זה.
    קול בתוכך אומר לך שאם תעשי זאת זה כדי שיפסיק להעיר לך, זה לא יתן לך את האהבה האמיתית שאת צריכה. אף אחד לא מוצא כוח לרזות כדי לרצות מישהו אחר.
    אולי תתייעצי קודם עם פסיכולוג כדי למצוא בתוכך את העוגנים והכוחות הנפשיים להתחיל בדיאטה שגם בוודאי את רוצה בה?
    (תראי לחבר שלך את תגובתי...)
    בהצלחה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו