מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרההרוני12/09/2008
לפני חודש שכבתי עם האקס שלי הינו קצת שיכורים מה שגרם לשכוח מהקונדום..חשוב לי לציין שיומיים לפני ששכבנו נגמר לי המחזור. הוא לא גמר בפנים אבל אני יודעת על הטיפות שיוצאות לפני הגמירה.חיכיתי שבועים וחצי ועשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית..עכשיו מאחר לי המחזור בכמה ימים מה הסיכוי שהבדיקה לא אמרה תוצאות אמת?ואולי המחזור מאחר כי אני לחוצה..?מה אני צריכה לעשות עכשיו?ואם אפשר לדעת מהן התופעות הראשוניות להריון..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלחץ מהריון..
שלי ורדי12/09/2008שלום לך,
אני לא יודעת בת כמה את ועד כמה ניסיון יש לך, אך כשעושים מין לא בטוח אפשר ב-3 הימים הראשונים לאחר מכן לקחת פוסטינור . לא חשבתם על זה כי הערכתם שהכל יהיה בסדר...
קודם כל כמה ימים עיכוב, עדיין לא אומר. האני לא רופאה אך אני חושבת שעשית את בדיקת ההריון מוקדם מדי, לפני שהמחזור התעכב לך, ולכן היא לא תקפה.
חכי עוד שבוע-10 ימים ותחזרי על הבדיקה, או עדיף לגשת לרופא שלך להתייעץ כבר היום. ידוע לי שקיים עוד כדור הגורם להפלה (מלבד הפוסטינור), בשלבים מתקדמים יותר.
יש מרכזים רפואיים למתבגרים בכמה ערים בארץ בנושאים האלה, תחפשי אותם אם את לא רוצה לגשת לרופא שלך. אני מייעצת לך אם קורה ואת בהריון כן לשתף את אמך.
אולי בסוף הכל יהיה בסדר ולא תצטרכי זאת.
בהצלחה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)