מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרינת15/09/2008
לפני 4 שנים הייתי עם ידיד מאוד טוב שלי שסמכתי עליו.. אחרי שיחה קצרה הוא ניסה לנשק אותי, התרחקתי והסברתי לו ממש יפה מבלי לפגוע בו שאני לא מעוניינת ושהוא בשבילי רק ידיד... ואז הוא ניסה בכח...אחרי מספר התנגדויות פשוט שתקתי ומאז אני מרגישה כל כך רע... לא סיפרתי לאף אחד..אני לא יודעת אם אני מגזימה בתגובה שלי, לא יודעת כלום, למה אני כל כך מדוכאת...אני צריכה עזרה . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת
חמדה קורץ15/09/2008היי רינת .האם למרות התנגדותך "הידיד"המשיך במעשיו ?תחושותיך הקשות מאוד ברורות יש כאן מעשה של פגיעה .בכל מצב זכותיך להגיד מה מתאים לך והשני חייב לכבד זאת .במידה ובקשתך לא כובדה יש כאן פגיעה . את חשת באותו מצב חסרת אונים תחושה מאוד קשה . חשוב לי להבהיר שאת אינך אשמה בכלום .את הנפגעת .לעיתים יש רצון להדחיק "ולמחוק " ארועים קשים .אך הנפש איננה שוכחת וזה מתבטא במצב הרוח . אינך צריכה להשאר לבד נסי לשתף דמות קרובה ,אולי אך להתיעץ או עם יועצת בית הספר ( לא ציינת בת כמה את } או כל יעוץ אחר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)