עייף מהחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייף מהחיים
    לל
    26/09/2008

שלום לכולם אני חדש,בן 17 אני פשוט במצב נורא,אני חייב מישהו לדבר אם מישהו,אני רגיש ברמות מטורפות. ההורים שלי נותנים לי הכל ואני לא מפסיק לאכזב אותם, אני לא רואה איך אני יוצא מזה, אני חייב להגיד לכם שאני בתקופה הכי קשה בחיים שלי ואני רק רוצה מישהו לדבר איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייף מהחיים

הוספת תגובה

• למי שכל כך קשה לו!

שלי ורדי
    30/09/2008

שלום לך,
    בטח יש לך סיבות טובת ולהרגיש כך. גם כשהאחרים לא רואים את הסיבה תמיד היא קיימת.
    בנוסף האשמה שלך על כך שאתה מאכזב את הוריך לא מוסיפה לך בריאות.
    דברים חומריים כמו שאתה מבין לא מעניקים אושר, לכן אין להם חשיבות לגבי ההרגשה שלך.
    יכול להיות שחסרה לך הזנה רגשית כמו מישהו שרואה ואמפתי אליך ולרגשותיך.
    לא ירטת מהן הבעיות, אך אם הורייך נותנים הכל, אז תבקש טיפול רגשי, תילחם על זה. גם ההורים צריכים הדרכה כי כנראה קשה לך או קשה להם לשוחח אתך על הדברים האמיתיים.
    עצה נוספת : תנסה לצמצם את האחריות התהומית על מצבך כאילו זה חטא. אתה רגיש, נולדת וחונכת בדרך שעשתה אותך רגיש , אין רע בכך.
    תילחם על טיפול רגשי, תתעקש עם הוריך גם אם אתה נתקל בסירוב. אתה חייב לדבר ולהרגיש מובן ע"י מישהו. אם אתה נתקל בקשיים , תיצור שוב קשר בפורום ותפרט את הקשיים.
    עוד דרך הינה לפנות ליועצת בית הספר, ולבקש לדבר עם פסיכולוג /ית בית הספר או לשוחח אתה ולבקש את עזרתה בפניה להורים, אם אתה לא מסוגל לפנות אליהם בדרך הישירה.

בהצלחה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו