מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייף מהחייםלל26/09/2008
שלום לכולם אני חדש,בן 17 אני פשוט במצב נורא,אני חייב מישהו לדבר אם מישהו,אני רגיש ברמות מטורפות. ההורים שלי נותנים לי הכל ואני לא מפסיק לאכזב אותם, אני לא רואה איך אני יוצא מזה, אני חייב להגיד לכם שאני בתקופה הכי קשה בחיים שלי ואני רק רוצה מישהו לדבר איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למי שכל כך קשה לו!
שלי ורדי30/09/2008שלום לך,
בטח יש לך סיבות טובת ולהרגיש כך. גם כשהאחרים לא רואים את הסיבה תמיד היא קיימת.
בנוסף האשמה שלך על כך שאתה מאכזב את הוריך לא מוסיפה לך בריאות.
דברים חומריים כמו שאתה מבין לא מעניקים אושר, לכן אין להם חשיבות לגבי ההרגשה שלך.
יכול להיות שחסרה לך הזנה רגשית כמו מישהו שרואה ואמפתי אליך ולרגשותיך.
לא ירטת מהן הבעיות, אך אם הורייך נותנים הכל, אז תבקש טיפול רגשי, תילחם על זה. גם ההורים צריכים הדרכה כי כנראה קשה לך או קשה להם לשוחח אתך על הדברים האמיתיים.
עצה נוספת : תנסה לצמצם את האחריות התהומית על מצבך כאילו זה חטא. אתה רגיש, נולדת וחונכת בדרך שעשתה אותך רגיש , אין רע בכך.
תילחם על טיפול רגשי, תתעקש עם הוריך גם אם אתה נתקל בסירוב. אתה חייב לדבר ולהרגיש מובן ע"י מישהו. אם אתה נתקל בקשיים , תיצור שוב קשר בפורום ותפרט את הקשיים.
עוד דרך הינה לפנות ליועצת בית הספר, ולבקש לדבר עם פסיכולוג /ית בית הספר או לשוחח אתה ולבקש את עזרתה בפניה להורים, אם אתה לא מסוגל לפנות אליהם בדרך הישירה.
בהצלחה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)