שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    רובי
    12/10/2008

שלום רב, שמי רובי בן 23 סטודנט אני סובל מחרדות ודכאון לפני כשנה נטלתי רמוטיב האם אני יכול לחזור לטול את התרופה מבלי להוועץ ברופא ו או פסיכיאטר? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• לרובי

שלי ורדי
    12/10/2008

שלום לך,
    אני לא פסיכיאטרית, אך מנסיוני המקצועי לא מומלץ כלל ליטול תרופה ללא הערכה מחדש של פיסכיאטר לגבי מצבך. גם כדי לקנות אותה אתה צריך מרשם.
    עצה נוספת: לחרדות ולדכאון הטיפול הטוב ביותר לטווח הארוך כדי לא לחזור שוב למצבים נפשיים דומים הוא טיפול פסיכולוגי. זו השקעה כדאית לאיכות החיים. תחשוב על זה, אפשר להמליץ לך על מטפלים אם אתה מעוניין.
    חג שמח,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רובי שלום

חמדה קורץ
    12/10/2008

רציתי להוסיף לדבריה של ורדי שלי .
    רמוטיב היא אכן תרופה אנטי דכאונית וחרדתית .
    ישנה חשיבות רבה לקחת את התרופה בליווי רפואי .למיטב ידיעתי לא ניתן לקחת ללא היוועצות עם רופא . לפי כל המחקרים השילוב לטיפול בחרדות ודיכאון הוא שילוב של טיפול תרופתי ופסיכוטרפיה ( שחות טיפוליות ) מתן התרופה הוא למשך פרקי זמן וגםהפסקתה מומלץ לעשות עם ליווי רפואי .
    בהצלחה חמדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו