מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהכרמית22/10/2008
שלום, אני בת 13. ניראת מעט חננית - עם משקפיים. כמה חברות מהכיתה שלי החלו להיטפל אלי. הן חבורה של 4 בנות והן חושבות שהן מלכות הכיתה. אתמול הם הרביצו לי ברחבה ליד הבית ספר. אני לא יודעת מה לעשות איתן ואני מפחדת מהן. איך אני יכולה לגרום להם להפסיק. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכרמית
חמדה קורץ22/10/2008היי כרמית , התנהגות הבנות אינה מראה על חוזק אלא להפך התנהגותן מצביעה על חולשה
.נסי להפגין ביטחון ,חפשי קבוצה של בנות אחרות איתן יש לך שפה משותפת .לגבי המכות לאף אחד אין זכות להכות אותך .נראה לי כי אם זה הגיע למצב כזה עליך להעזר במבוגרים בבית ספר .מורה או יועצת .
בהצלחה חמדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מ27/12/2008תגני על עצמך בזה שתראי להן שאת לא מפחדת לדבר, אמרי מה את חושבת, לפעמים מילים פוגעות יותר ממכות, תתחברי לחבורת בנות שיוכלו לתמוך בך ולעזור לך, וחובה לפנות למחנכת, את יכולה אפילו לבקש להשאיר את זה בסודיות אבל לטפל בבעיה. אל תתביישי לספר, זו לא בושה זה אומץ ומראה על זה שאת יותר חכמה ויותר בוגרת. אני בחטיבה נורא הסתבכתי כי תמיד על מכות או כללות הגבתי במכות, זה לא ייגמר אם לא תעשי משהו!!!!!! מכל הלב, תהיה חזקה ובטוחה בעצמך,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרמית
טל07/01/2009לא ציפיתי לתגובה שונה מהכותבים לפניי ואני אף מסכים עם שתיהן בעיקר מכיוון ואני הייתי מגן על עצמי בדכ גם כן באלימות, תמיד חשבתי שאם אראה קשוח ואפגין חוזק כאשר אותקף אז בעתיד לא יתעסקו איתי והאמת שזה עובד .... אבל שוב אני חוזר לא זאת המטרה בהרבה פעמים מישהו נפגע בתקריות האלו וזה לא שווה את הרגשת האשמה העצמית הזו שבאה לאחר מכן לעומת זו אני יכול לייעץ לך בנוסף לקודמותיי שאולי לא ככ זוכרות איך זה להיות בתיכון אז לדעתי עלייך לפנות לאחראים אך לגרום לכך שיהיה זה הוא שיגלה את מסע האלימות כלפייך כלומר שלא יבוא וידבר עם הבנות עלייך ישירות אלא שכאילו יהיה שם באזור ויהיה עד להתקפות עלייך ואז יתערב כך יוצא שלא הלשנת בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)