מבט כזה סורק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבט כזה סורק
    שרית
    26/10/2008

אני תמיד בארועים אוהבת ללבוש יפה, סקסי, תואם אך לא פרובוקוטיבי כלל וכלל לא. אחד מהמוזמנים נראה בערך בן 50 עומד מולי לאחר שהביט בי מייד עבר לחולצה, למכנסיים ולנעליים ואחר העיף מבטו לגבר שעמד לא רחוק ממני והם שניהם חייכו אחד לשני. לפי שפת הגוף מה זה צריך להביע שהגבר סורק את כל פריטי לבושי ומייד אחרי זה העיף מבטו לגבר שעמד לידי (לא מוכר לי) ושניהם חייכו. אני התעלמתי, אך לא ברור לי התנהגותם, אולי תוכלו לעזור לי. רב תודות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבט כזה סורק

הוספת תגובה

• לגבי מבט הגבר

שלי ורדי
    26/10/2008

שלום לך,
    אני לא יודעת בת כמה את.. כי אולי הגיל שלך יכול לתת לנו רמז לסיבת התנהגותם של הגברי ם האלה. ייתכן שאת צעיר-בגיל ההתבגרות- ה והם מרגישים שהלבוש שלך סקסי מידי לגילך ?
    אולי עוד לא קלטו כי בחורות צעירות היום מתבלשות בצורה סקסית וחופשית ומרגישות עם עצמן טוב... המבטים האלה לא מחמיאים אתם דווקא ומגלים שהם אנשים שוביניסטים שמסתלכים לנשים מלמעלה.. הם לא מעידים שום דבר עלייך.
    אם את רוצה לבדוק איך הופעתך מרשימה את הסביבה, תשאלי את חברייך הקרובים, את החברה הטובה, את ההורים , ידיד טוב..
    תגובתם חשובה וכנה ותהייה לך כעזר. תתן לך ביטחון. תעשי גם חושבין בעצמך אם את אוהבת ואת שלמה עם צורת הלבוש שלך.
    תזכרי שתמיד יהיה מישהו שעלול להעיר או זה לא ימצא חן בעיניו. אך זאת הבעיה שלו!
    תהיי חופשיה לבחור את מה שאת לובושת , לפי הבנתך ולפי אישיותך.
    שלך,

שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ל ורדי

בעל
    26/10/2008

היי. הורי , חברותי וידיד היקר, תמיד מחמיאים לי שאני לובשת בטוב טעם , שאני מאד יפה ואפילו יפהפיה עובדה שאנשים אפילו מבוגרים שאני יכולה להיות הבת שלהם לוטשים בי מבטים. אני שלימה עם עצמי, לבושה בצניעות, בלי שום מחשוף, והאם יכול להיות מצב שהגבר מביט מכף רגל ועד הראש בגלל מרוב התלהבות ולאו דווקא במובן השלילי??? ואני נורא מודה לך על עזרתך. טוב שקיים פורום כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על תגובות הגברים

שלי ורדי
    29/10/2008

הי חמודה,
    לא ראיתי את תגבותך / שאלתך כמה ימים, לכן אני עונה לך עכשיו.
    לפי מה שאת אומרת, כנראה הגברים שהזכרת אותם הביטו בך כי מצאת חן בעיניהם. בעצם המבט שהחליפו ביניהם שידר שאת בחורה "שווה" ...למה חייכו אחד לשני? לא למבינה לגמרי... יש אנשים שרואים באישה ובמיוחד אם היא נערה צעירה, אובייקט מיני. תעזבי אותם, כל אחד והחינוך שלו.
    זה שהם מבוגרים לא אומר שהם בהכרח בוגרים.
    תשאבי את הכוחות שלך מהסביבה הקרובה שלך,
    תמשיכי לטפח את עצמך כי טוב לך כך,

שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו