מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרו ליא.13/11/2008
אני כבר לא יודעת מה לעשות בא לי למות לא יכולה יותר תעזרו לי. הבעיה שלי היא שאני פשוט מכוערת, ובלי חברות. מרגישה תמיד שאף אחד לא אוהב אותי.
אני בת 16 ושונאת את עצמי !! אני קמה בבוקר ומקללת את עצמי שקמתי אני רוצה למממוווותתתתת שונאת את החיים האלה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות כשל או אוהבים את עצמנו
שלי ורדי13/11/2008שלום, לך,
אין אדם מכוער חמדתי,
יש אדם שמרגיש מכוער, ויש אדם שמרגיש יפה, ומי שמרגיש יפה, הוא בדרך כלל אדם אהוב.
מה שאת אומרת לי בעצם שאת לא חשה אהובה. זו ל אמשימה כזו פשוטה לאהובת את עצמנו....
בקשר ליופי אפשר לעשות כמה דברים, לטפח להתאפר, ללבוש בגדים מתאימים.
אך אני מסיכמה איתך: לקבל אהבה מאחרים זה יותר קשה.
כל כך הרבה דברים אני לא יודעת עליך, אך דבר אחד איני כן יודעת : את רוצה חיים אחרים ותשיגי אותם אם תתעקשי, תפתחי לסביבה יותר.
תוכלי לבקש עזרה מקצועית, מיועצת, מעו"ס, פסיכולוגית, תאמרי להורייך שאת רוצה ללכת לשיחות. תתחיל מהמחנכת אם היא נחמדה, והיא תקשרא ותך ליועצת בית הספר. אל תשארי במצב הזה. לקבל עזרה זו גם תכונה מאד חיובית ולא מובנת מאליה. אולי דרך הקשר עם מטפל תרגיש יותר ראויה ואהובה ותתקרבי להורייך לחברים/ות.
תפעלי ומהר,
מחזיקה לך אצבעות,
תכתב לי שוב אם את רוצה,
אני פה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)