שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אור
    16/11/2008

אני חיב עזרה. אבא ואמא שלי הרבה פעמים נותנים לי מכות ואני נורא מפחד והרבה פעמים גם אח שלי הגדול הוא קורא לי קטן ונותן לי מכות רצח תמיד נותנים לי עונשים ומרביצים לי חזק בפעם הקודמת שהרביצו לי זה היה לא מזמן לפני שעה או פחות. אני בן 10 ובכיתה ד ואני גר בכפר יונה בשרון. אני חולם ליהיות שחקן כדורסל ואח שלי תמיד מציק לי ולועג לי ואז נותנים לי עונש+מכות רצח וככה זה כל הזמן. תמיד שאני בא אל חבר אמא שלו שואלת למה יש לי הרבה שריטות ופצעים חזקים אז אני לא עונה וזה מאבא ואמא ואח שלי הגדול שהיום שהגעתי מביה"ס הוא הרביץ לי מכות חזקות וירד לי דם מכל האף והיה מלא פצעים אני חיב עזרה דחוף!!!! תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אור

חמדה קורץ
    16/11/2008

אור. ההודעה שלך מאוד נוגעת ללב . אני מהאזור שלך ואני יודעת בוודאות שיש אצלכם בבית הספר פסיכולוגית (או פסיכולוג ) שמגיעים פעם בשבוע . גש מחר ליועצת אתה יכול לספר לה מה קורה והיא חטפל בזה . או לבקש דחוך להפגש השבוע עם הפסיכולוג שמגיע . אל תשאר לבד הם יעזרו לך למצוא מוצא מהמצב .
    חמדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו