שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דני
    19/11/2008

אני בן 17 ואני יוצא עם מישהי כבר חצי שנה ויש לי בעיה: אני כל הזמן חם ואוהב, שולח הודעות SMS, אומר לה שהיא מדהימה, מושלמת, הכי יפה בעולם וכדומה, והיא ממש לא, היא הרבה יותר קרה. בדרך כלל כשאני אומר לה את הדברים האלו היא אומרת תודה! במקום להגיד בחזרה דברים טובים. אפשר לקבל המלצות מה כדאי לי לעשות? לגמור איתה, לדבר איתה על זה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חברה קרה

שלי ורדי
    20/11/2008

היי דני,
    נדמה לי שתחושתותיך נכונות. החברה שלך לא מחמיאה ולא מבטאת רגשות חמים עליך. בטח זה חסר לך. אני מייעצת לך לא לשכוח את עצמך באף קשר זוגי שתבנה בעתיד. צריכה להיות הדדיות אחרת מה הקשר שווה, אם אתה רק נותן ומבטא רגש חם והצד השני לא מחזיר...
    קשה לדעת מה קורה עם החברה שלך. ייתכן והיא ביישנית ולא מבטאת רגש, ייתכן והיא חונכה כך שלא צריכה ליזום בקשר אלא להיות פאסיבית במחמאות ובביטוי רגשות.
    אך האם יש דרך אחרת בה היא מגלה את רגשותיה? האם היא מתקשרת הרבה, מתעניינת במה עובר עליך ביום יום, האם היא שמה לב כשאתה עצוב, כשיש לך מצ רוח רע וכו'? האם היא קונה מתנות,עושה טובות שאתה מבקש מנה ?
    יש מגוון התנהגויות שדרכן אתה יכול להבין את רגשותיה ואפילו לשאול אותה מה היא מרגישה כלפיך.
    יכול להיות שאתהצודק והיא באמת קרה ולא מתאימה לך. תדבר אתה על כך, תתייעץ עם חבר טוב גם. בכל מקרה אתה לא צריך להסכים עם מצב בו אתה לא מרגיש נוח ולא מרגיש שמקבל פירגון וחיזוק הביטחון שלךבקשר. הקשר נוצר בשביל זה, כדי שנקבל תמיכה ואהבה והרגשה שאנחנו מיוחדים, אם לא כך, אז למה הקשר שווה?
    בהצלחה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו