שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    כרמית
    27/11/2008

כואב לי בלב. ובגוף. ואני מיואשת קצת. היום הייתה הפגישה הראשונה עם הפסיכולוגית ואני מרגישה איתה לא בנוח אפילו שהיא ממש נחמדה..זה פשוט..קשה ולא קל והכל מבלבל ופתאום אני מרגישה לא חולה מספיק ..לא מגיע לי טיפול. לא הגעתי לשפל. ואני כאילו לא יודעת מה לומר וכששואלים אותי משהו אני מתחילה לבכות ולא לענות על כלום. ולא יודעת. כל הציפייה והתקווה התפוגגה לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כשכואב בלב

שלי ורדי
    28/11/2008

היי כרמית,
    המילים שלך בעצמן משדרות כאב,.נראה שאת סובלת,לא צריכה להיחשב "חולה "כד להגיע לטיפול. רבים וטובים הולכים לטיפולים היום , בגילך ומבוגרים כאחד. לא היית מאמינה עליהם. כמעט לכל אחד יש משהו בחיים ש"מתפקשש" לתקופה מסוימת.
    מה לעשות...המין האנושי סידר לעצמו חיים קשים ומאתגרים......
    יכול להיות שבבית נותנים לך מסר שאת לא בסדר כי הולכת לפסיכולוגית. תנסי לראות בטיפול הזדמנות לקשר חדש, לתובנות חדשות ולסדר בראש.זה בסה"כ אמצעי שתחיי בעתיד טוב יותר.מה גם שהמטפלת מצאה חן בעינייך רק שאת לא מכירה אותה עדיין והיא אדם זר עבורך. סבלנות , המאון לא נבנה בפגישה אחת בודדת.
    לאט לאט תרגישי בהבדל..
    בהצלחה עם הטיפול ,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו