שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דלית
    03/12/2008

הילד שלי בן 6 והוא נכנס לאתרים של משחקי אלימות (בד"כ כשאני לא נמצאת לידו). האם יש דרך למנוע את כניסתו לאתרים אלו? כמו כן, הוא מוריד משחקי אלימות מזעזעים. מה לעשות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• משחקים אלימים

שלי ורדי
    07/12/2008

שלום דלית,
    מבינה לליבך,
    בהחלט מדאיג המניע לכך שהבן שלך בוחר במשחקים אלימים, אך יותר מדאיגה האפשרות שיש לו בגיל6 את החופש להיכנס לאתרים האלה, כי ההשפעה שלהם לאורך זמן על התנהלותו תהיה הרסנית.
    האם אני מרגישה חוסר אונים מצידך למנוע ממנו את הכניסה?
    צריך בטוח להיות קוד שדרכו תוכלי לחסום את הכניסה שלו לאינטרנט, תתייעצי עם מומחים למחשיבים.
    אבל מעבר לזאת, את יכולה וחייבת בעצם, בכל פעם שהו נכנס לעצור אותו ולכוון אותו למשחקים אחרים מאתגרים ופחות אלימים. יש לך את הכוח בגיל 6 לעשות את זה, את חייבת כי הוא נשמע לי ילד עצמאי מדי ,ובהמשך עם והגדילה שלו לא תוכלי להפעיל עליו סמכות הורית. מה יהיה בעתיד אם עכשיו יש לו דרגות חופש לעשות כרצונו במחשב?
    תחשבי על זה ותפעילי את כוח הסמכות והגבולות שלך בלי חששות.
    נבוסף, צריך לחשוב האם משהו בחייו גורם לו לכעסים ולתוקפנות שהוא צריך לבטא אותם דרך המשחקים האלימים ולעזור לו בכך. תתייעצי עם איש מקצוע בגן שלו ,אולי עם פסיכולוג הגן.
    בהצלחה, ושוב תפעילי את סמכות שלך, זה יהיה רק לטובתו,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו