מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטרדה מיניתאנונימית06/12/2008
אני כבר לא יודעת לאן לפנות, אין לי מושג מה אני יכולה לעשות, אני בקרוב אהיה בת 19 ולאמא שלי יש חבר כבר יותר מ10 שנים, כשהייתי בת 17 הוא התחיל להטריד אותי מינית, לא אונס או משהו כזה, הוא נגע בי כשממש לא רציתי והוא דיבר אליי בצורה בוטה וכל מה שהיה לומר היה קשור ביחסי מין, אמא שלי יודעת על זה, על הכל והיא לא מוכנה לעזוב אותי, אני בצד השני נכנסתי לקליפה מגינה ואני דוקרת בכל היזדמנות בלי לבדוק מה או למה, נמאס לי ממנה ואני רוצה לצאת מהמקום שקראתי לו בית אין לי לאן ללכת והצבא לא ממש יכול לעזור לי יש למישהו כאן תשובה עבורי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית
שלי ורדי08/12/2008שלום לך,
אני מצטערת לשמוע שאת בבעיה כזו ,כשאת לא מרגישה בתוך הבית שלך -בית. אני מציעה לך לפנות לאחת העמותות לפגיעה מינית במשפחה ולקבל ייעוץ תמיכתי ופסיכולוגי או ייעוץ משפטי על הצעדים שאת רוצה לנקוט כלפי בן הזוג של אמך.
את אומרת שהצבא לא עוזר לך.. האם את יכולה לבקש פגישה עם פסיכולוג/פסיכיאטר בבסיס שלך, לפרט לו את הבעיה ולבקש ממנו לעזור לך לשרת רחוק כך שתגיעי הביתה פחות ?
אפשרות אחרת הינה שתבקשי מאמך לבוא לטיפול משפחתי אתך ברווחה באיזו מגורייך, בלעדיו, וזאת כדי להתקרב לאמך.
בנוסף,יש פורום באתר זה ,beok, מיוחד לפגיעות מיניות. אולי תוכלי גם להעזר בו,
בהצלחה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אנונימית
מ27/12/2008אני מזדהה איתך במצבך, לפני 4 שנים נאנסתי על ידי חבר של אמא שלי שהיה אצלנו בבית רק פעמיים ולא היכרתי אותו אלא רק בפנים ובשם, הם יצאו בערך חודש, אמי עובדת לילות ואני תמיד הייתי לבד בבית בליליות, החלאה ניצל את ההזדמנות הזו. בהתחלה לא רציתי לפנות למשטרה, אבל הבנתי שחייבים לעשות את הצעד כדי למנוע ממנו לעשות זאת שנית. אני עדיין צעירה ואין לי כל כך נסיון מקצועי בלייעץ, אבל לדעתי עלייך לדבר שיחה רציניצ אם אמך ולגרום לה להבין את חומרת המצב והשלכות אפשריות, כל אמא דואגת לילד שלה וברגע שתראי לה מצוקה אני בטוחה שהיא תשקול לפתור את המצב, לחילופין קצין בריאות נפשר בצבא מנסיוני האישי הוא לא תמיד תומך אלא בורר כל פניה כאפשרות לגימלים או מעבר לבסיס אחר או כל דבר אחר, לא פעם פניתי לקבן בצבא אך ורק לאוזן קשבת וכל פעם יצאתי עם הרגשה לא נעימה. את צריכה לערב בזה גורמים רלוונטיים, אולי עובדת סוציאלית או טיפול משפחתי. בכל מקרה תמנעי מכל שיחה שלא נראית לך, ותמנעי כל מצב שיוכל לעורר אותו למעשה יותר חמור. תהיה חזקה ואל תתני לאף אחד לפגוע בך. אני מאחלת לך מכל הלב הרבה כח ואומץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית שלום
טל07/01/2009אין לי הרבה ניסיון בעניין אך היה שלב מסויים בשירותי הצבאי שבו הגעתי לבסיס יום אחרי ריב רציני עם אחי הגדול ( אולי הפעם הראשונה בחיי שלא עצרתי מעצמי להחזיר לו ) שבתגובה איים להרוג אותי בשנתי ( אין מה לדאוג 9 שנים אחרי אני עוד פה ואחי גר בדירה לידי ) אבל הגעתי לבסיס ופשוט הצבתי להם עובדה שמצבי הנוכחי אינו מאפשר לי לחזור לביתי כיוון וכבר לא בטוח שם לקח לא מעט זמן ובינתיים ישנתיוחייתי בבסיס ואצל אבי מידי פעם אך לבסוף הוגדרתי כחייל בודד והצבא סבסד עבורי דירה עם כמה שותפים חיילים אין זה המוצא הטוב ביותר אך לפחות תהיי בטוחה ואוליתוכלי להתחיל לתת למישהו לגעת בך מבפנים כי בלי חיי אהבה אין סיבה לקיומנו בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)