דפרסונליזציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפרסונליזציה
    מנחם
    15/12/2008

כתבתי פה בעבר על מצבי , יש לי פסיכולוג אבל מה הוא כבר יכול לעשות לי ,אני לוקח כדורים על פי מה שהפסיכיאטר אומר אבל אני ממשיך לחיות(או למות) בתוך העולם שלי ואני מלא חרדה ואני לא יודע אפילו למה אני כותה כאן אני לא יודע מה אני רוצה ממכם , השאלה היא אבל למי כן צריך לפנות ? מי כן יכול להחזיר אותי אל עצמי ? אני בקושי אוכל אין לי תאבון ואין לי את הרצון לחיות ,אני לא עושה כלום ,רע לי , אז בשביל מה אני קם בבוקר , פשוט נמאס לי לישון , ואני קם לעוד יום של חרדה וסבל, אוקיי אז מה את שלי יכולה לעשות ? כלום ,מה ההורים שלי יכולים לעשוץ? כלום ,מה אני יכול לעשות ? כלום ,מה הפסיכיאטר יכול באמת לעשות ולעזור חוץ מלתת כדורים ? כלום , המצב שלי רק מחמיר אני לא מפסיק לנתח כל דבר ואני לא "חי" שום דבר , ושוב אני לא יודע למה אני כותב את זה כאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפרסונליזציה

הוספת תגובה

• למנחם

הילה
    15/12/2008

שלום לך,אני לא פסיכולוגית אבל אם אתה כותב כאן כנראה שיש לזה משמעות כלשהיא גם אם היא לא נראית לך כרגע.ואני מאמינה ומקווה שבסופו של דבר אתה כן תרגיש שאתה "חי" את החיים ומשתדל לחיות אותם הכי טוב.אני לא אומרת שהחיים תמיד יפים ,יש קשיים ומשברים ואנחנו יכולים ללמוד לקבל אותם ולהתמודד איתם בצורה הכי טובה,מקווה שיהיה לכולנו טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למנחם

חמדה קורץ
    15/12/2008

אכן כתבת בעבר ...והפעם ציינת שם או כנוי שבחרת.
    אתה מרגיש שאתה נמצא בתוך בור שאתה לא מצליח לצאת . מתוך הבור כרגע לא נראת לך יציאה . אבל יש יציאה ,התהליך ארוך וקשה אבל לאורך זמן תהיה הקלה.
    המשך בטיפול תרופתי ובשיחות .ואל תאבד תקווה ,
    בהצלחה חמדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בחור
    15/12/2008

על העידוד ובכן זה שמי האמיתי כמו ששלי רצתה לדעת , מקווה לצאת מהבור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מנחם

טל
    07/01/2009

הייתי ממליץ לך לנסות מאמן אישי הם לא שם רק בשביל להוציא אנשים מבור כלכלי יש להם רעיונות ואפשרויות שונות לדוגמה אמרת שדאתה לא עושה כלום אני אישית לא מבין את זה תציץ החוצה בחור תראה איזה יום מטורף לא נשארים בבית ביום שכזה נסה במקום לשלול אופציות על הסף לנסות ולהיענות אליהן אני חושב שזה יעזור לך או לפחות יקדם אותך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממש מבין אותך זה גם קרה לי פעם

אלרון
    17/05/2009

דפרזונוליזציה גם יכול לקרות לרגעיים מסוימים ולא לתקופה ממש ממושכת בפעם הראשונה שזה קרה לי הרגשתי שזה ממש מגניב אבל לאחר כמה דקות חשבתי שאני יוצא מדעתי למזלי זה עבר אחרי שעתיים בערך.... זה קרה לי במהלך השנים עוד כמה פעמים...אני ממש מצטער בשבילך זה כמו להיות תקוע בין שני העולמות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו