שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יעקוב
    18/01/2009

שלום רב, הבן שלי בן 16. לאחרונה הוא החל ללבוש בגדים שחורים, עשה תספורת מוהיקן, שם עגילים בפטמות ובגבה. הוא יוצא בלילות וחוזר בבוקר הביתה. אם אני מעיר לו על הדברים האלו הוא מתעצבן מאוד ומתחיל לצעוק. אני לא יודע מה לעשות איתו. אשמח לקבל הכוונה, תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ליעקב

שלי ורדי
    21/01/2009

מבינה ללבך,
    הבן שלך מנסה לגבש עצמו ולהגדיר עצמו, כשונה מהחברה אך ע"י השתלבותו לחברה מוגדרת אחרת של בני נוער. הוא מחפש שייכות ומבטא כך זרות וואי שביעות רצון מהחברה.
    תפקח על היציאות שלו, על המקומות בהם הוא מסתובב, על הבגדים פחות הייתי שמה דגש , זו מלחמה אבודה כרגע. תנסה ליצור אתו קשר, להתקרב אליו, להבין מה מציק לו , מה מפריע לו ,ממה הוא לא מרוצה, אילו שאיפות יש לו, בלי להתייחס יותר מדי להופעה שלו. נדמה לי שייעוץ פסיכולוגי היה גם עוזר לו, אך צריך להציע לו זאת בלי קשר להופעה שלו, אלא בהקשר של מצוקות אמיתיות שאתה אולי תבין אם הוא יאפשר לך להתקרב אליו.
    בהצלחה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו