שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חנה
    21/01/2009

שלום רב, אני בת 26 ועברתי לגור בשכונה לא איכותית ברמת גן, שלא אצייין את שמה. שמתי לב כי ביום יום יש פה מכות בין נערים מהשכונה. יש לציין שהנערים האלו ממעמד נמוך ורואים זאת לפי שפתם, לבושם ועוד. רציתי לשאול אתכם המומחים מבחינה פילוסופית, האם יתכן שבקרב נערים ממעמד נמוך יש יותר אלימות? אם כן, למה זה כך לדעתכם? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לחנה

שלי ורדי
    08/02/2009

שלום לך,
    סביר להניח שיש יותר אלימות כשיש יותר קשיים משפחתיים, עם הורים חלשי אגו, הפחות מכווננים לילדים, ללא בנית מסגרת, ללא גבולות, הרגלים ומטרות להשגים .
    תחשבי על כך שההורים לפעמים בעצמם מובטלים או עובדים קשה, עייפים מהחיים, ופחות שמים לב לילדים.
    זו הכללה עדיין כי יש מעמד סוציאקונומי נמוך של אנשים עובדים המתקיימים בדוחק, אך מצליחים בכל לשמור על תשומת לב בסיסית להרגלי חיים של ילדיהם. לסיכום: ילדים צריכים המון תשומת לב, הכוונה, הכלה והגנה, הרבה יותר ממה שחושבים רוב האנשים.

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו