הבנה בשפת הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבנה בשפת הגוף
    נעמה
    10/03/2009

איני יודעת אם שאלתי מתאימה לפורום זה, אך אודה מאד אם תעזרו לי כי אין לי עם מי להתייעץ. בנושא שפת הגוף. כשאני פוגשת גבר מסויים אמרתי לו "פורים שמח", הגבר ענה לי בטון רציני, נמוך ועמוקף "פורים שמח ותרגישי טוב" (שמע שחליתי....), כשעניתי לו בחיוך קל: "תודה רבה" הוא הביט בי בעינים עבר לאף ואחר לפה. מה סריקה מהירה זאת אומרת מההיבט הגברי? תודה רבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבנה בשפת הגוף

הוספת תגובה

• שפת ההבעה והגוף

שלי ורדי
    10/03/2009

הי אורית,
    אני לא מומחית לשפת גוף , אך כמו כולנו ,צברנו ניסיון בבני אדם בנושא ובגברים בפרט.
    את מרגישה משהו לא נוח ולא מותאם בקול של האיש , במבט שלו ,הסורק אותך כפי שאת אומרת. לעיתים זה נורמטיבי ולא צריך לעשות מזה חשבון גדול, במיוחד בתחלת פגישה,.אך האם האיש נתקע ומביט בך בלי להתחשב באי נוחות הנגרמת לך, אולי אפשר להסיק מכך שהוא לא מספיק מתחשב? המשפט "תרגישי טוב " תמוה גם בעיניי,.. כנראה לא התאים לו ובעצמו חש לא נוח עם המשפט שלך. האם כל זה נאמר בסוף פגישה או בתחילתו? כי כך כל המשמעות משתנה.
    אבל בסופו של דבר, מה שחשוב ביותר זה לא הפרטים, אך מה הרגשתך הכללית כלפיו,.
    באם את מרגישה אי נוחות, תעזבי ותמשיכי הלאה. את צריכה להרגיש נוח, אז תדעי שמגיע הדבר האמיתי.

שלך
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו