מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בלתי ניתנת לפתרון !עומר15/04/2009
שלום !
אנחנו בעצם כל המשפחה שלי מתוסבכת.
זה מתחיל מזה שההורים שלנו לא מסתדרים , האבא מקלל, האמא עקשנית ולא מקשיבה והיא בלתי נסבלת ואנחנו כיביכול הילדים עוד "מוסיפים" עליהם עצבים וכעס .
משפחתנו גרה בשכונה מטומטמת שקוראים לה גני אביב בלוד , ואנחנו מאוד קשורים לקרובי משפחתנו שנמצאים באור יהודה .
האמא עקשנית מתקרבת למשפחתה יותר מידי וכל הזמן דואגת למשפחתה המטומטמת !
האבא גם כן עקשן מזל סרטן , אינו קשור למשפחתו והוא רק מקלל ומוסיף תמיד את המילה האחרונה שגורמת לבעירה ענקית באש .
אני ואחי מצפים מהורינו שנעבור לאור יהודה נעלה באיכות החיים כי מקום מגורינו על הפנים , ואין בו חיי חברה במיוחד בגיל הקשה הזה { 14 ו-20 } , אין לנו חברים !
ברגע שאנחנו רוצים לעבור דירה אבא שלי מתעקש ואומר : " לא ! אני לא גמרתי איתכם " הכוונה לנקמה מתוקה .
המצב הכלכלי בינוני ואינו מאפשר לעבור דירה אלא רק לשכור דירה באור יהודה אך אימי ממש אבל ממש אבל ממש אבל משש אוהבת ניקיון ואומרת שיהרסו את דירתנו הנוכחית בלוד .
החיים קשים אנחנו { אני ואחי } מיואשים . האם עדיף לחיות בכלל ? זוהי שאלה שעולה בליבנו תמיד.
תגידו אנשים מה אפשר לעשות , נמאס לי כבר , עדיף לא לחיות וזהו !
תשמעו אני רוצה עובדת סוציאלית שתעשה סוף לבלאגן בבית , איך אני משיג אותה וכמה עולה {עדיף ללא תשלום} , ואני מעדיף אותה מהר מאוד לפני שאני יעשה משהו לעצמי !
תודה לעונים מעומר !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים במשפחה
שלי ורדי16/04/2009היי עומר,
יש כנראה קושי רב במשפחה שלך,
העצה הכי טובה שלי אלייך היא ללמוד לא לחזור על טעויות המשפחה,להשקיע בעצמך, בהשכלה שלך, במודעות ביחסים בינאישיים, כדי לבנות את החיים שלך יותר טוב.
כן אתה יכול לפנות לרווחה במקום מגוריך, לבקש עזרה לכל המשפחה, התערבות משפחתית, או עזרה פרטית לעצמך, או גם וגם.
אתה צודק בכך שאתם הילדים מואשמים לפעמים כי להורים יש קושי איש ובינאישי ומשליכים את הבעיות עליכם. זה קורה להמון הורים, לא רק להורים שלך.
יפה מצידך שאתה חושב עליהם, ותמשיך לחשוב לטובת המשפחה. בכל משרד רווחה איזורי יש עובדות סוציאליות הקשורות לאיזור מגורים. כדאי להתייעץ עם אמא או עם אבא אם רוצים את העזרה. בכל מקרה כדאי לנסות לשכנע אותם להיעזר, על מנת לצאת מהתקיעות שנמצאים בה.
אני מקווה שבכל הקושי הזה אתה ימסוגל להבחין גם בצדדים טובים של משפחתך, לזכור גם את הדברים הטובים. דבריך ימשדרים כעס וזלזול גדולים וקשה לבן לחיות עם הערכה כזו למשפחה שלו. הם אנשים סובלים שעושים טעויות.
בהצלחה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)