ביטחון עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי
    אנונימי
    17/04/2009

אוקי.. חשבתי לפרסם כן את ההודעה, למרות שלא ידעתי איפה לפרסם.
    עוד חודשיים בן 15.
    אני קצת מרגיש שאין לי ביטחון עצמי, או ש.. אני לא ממש מרגיש את הביטחון העצמי שלי.
    בבית הספר היסודי הייתי ילד עם המון חברים וכל זה, בחטיבה בכיתה ז' הייתי מצטיין, ובכיתה ח' היה לי מין משבר כזה והידרדרתי בלימודים, הידרדרות עם החברים...
    והלכתי למסלול פסיכולוגיה עם פסיכולוגית אחת, ואחרי שסיימתי שם, שלחו אותי לפסיכיאטר.. ואני נפגש איתו מדי פעם.. (פעם ב3 חודשים) ועכשיו, כל שבוע אני נפגש עם פסיכולוג, שהוא די נחמד.
    ופשוט נמאס לי להיות כבול בשרשרת של פסיכולוגים.
    טוב, בחזרה לביטחון העצמי, עניתי כאן על "בחן את עצמך" בקשר לביטחון העצמי, ויצא לי שאין לי הרבה ביטחון, ואני רוצה שתעזרו לי, בבקשה, לגרום לי לאהוב את עצמי כמו שאני ולהיות עם ביטחון.

תודה רבה לעוזרים. (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטחון עצמי

הוספת תגובה

• בטחון עצמי נמוך

שלי ורדי
    16/05/2009

שלום לף וסליחה על התגובה המאוחרת...
    בטחון עצמי נבנה עם ההצלחות, התגובות והכשלונות של החיים בכל התחומים. במיוחד חשובה תפיסת האדם את הצלחות או הכשלונות שלו. לפעמים אין לבטחון עצמי קשר גדול עם מה שקורה במציאות, כלומר עם היו הצלחות או לא.
    אין לי מושג מה מביא אותך לבעיה בה אתה נמצא, עם פסיכיאטר ופסיכולוג .אך היה טוב יותר אם היית תופס את אנשי המקצוע כאמצעים עבורך להביא אותך לחופש עתידי ולא כאנשים הכובלים אותך. .
    אתה זקוק להמון מודועת עצמית שדרך הטיפול הפסיכולוגי תרכוש כדי לראות בעצמך את הדברים הטובים.
    אם הפסיכולוג נחמד אז תנסה להתמיד, ולא לחשוב מתי תפסי ק את הטיפול. הסוד הוא בהתמדה. זה ישתלם לך בסוף, אני מבטיחה. זו העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך כרגע.

הרבה כוח ותקווה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סמדר

אנייי
    07/06/2009

תראה ילד בחון עצמי בא עם הזמן לאט לאט אתה מתחזק..
    ככה זה בחיים יש ירידות ועליות...
    ולאט לאט זה יגיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו