שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דניאל
    17/05/2009

הי,אני ממש נכנסתי למצב שאין לי מושג מה אני אמורה לעשות.יש מישהו באזור ביתי שלא מפסיק להסתכל עלי בכל פעם שאני רואה אותו..אני בת 20 והוא בסביבות ה30 פלוס..הבן אדם נראה עבריין לפי חיצוניותו וכל פעם הוא גורם לי לאי נוחות כשהוא בסביבה,יכול להיות שאני סתם מייחסת לזה חשיבות וזה לא משהו שאני אמורה לחשוש אבל ליתר ביטחון יש משהו שאפשר לעשות בנידון?הרי הרחקה או אזהרה לא באים רק מהתבוננות אלא אם יש גם מעשה כלשהוא.אשמח למענה,תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אי נוחות מהתבוננות

שלי ורדי
    17/05/2009

שלום דניאל,
    אני כן חושבת שאת צריכה להתייחס ולא להיות אדישה, אולי זה כלום, אך עדיף שתדברי עם מישהו מבני ביתך (אם את חיה עם ההורים,עדיף עם אבא ) על תחושותייך. בדרך כלל תחושות בטן של אזהרה לא מטעות. אל תקלי ראש. אולי תתכנני כשתהיי עם מישהו שסיפרת לו על תחושותייך להתקרב אל האיש ולשאול אותו למה מתבוננן בך? השאלה לא כדי לקבל תשובה אלא יותר כדי להבהיר לו שעוד מישהו יודע עליו, ועל אי הנוחות שנגרמת לך....
    תזהרי כשאת חוזרת מאוחר בלילות...תדברי בפלאפון .
    שוב אולי זה כלום אך מעדיפה שתיהי חשדנית ופחות תמימה

שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו