ערב טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב
    אנייי
    07/06/2009

שלום אני לא יודעת אם בדיוק זה המקום לשאול את השאלה הזאת אבל בכל זאת.
    אז ככה,
    אני בת 16.
    ויש מישהו שהכרתי שהוא בן 26 מהאינטרנט הכרנו וזה הוא התחיל לדבר איתי בפלאפון והוא דווקא נשמע לי נחמד אחד כזה שלא משחק משחקים.
    דיברנו והוא רצה להפגש איתי אמרתי לו בוא ביום חמישי בים ושהוא התקשר אליי כבר ים לפני ונקבע שעה.
    בקיצור הבעיה היא שאני לא סיפרתי לאמא שלי כלום על זה לאף אחדד מהמשפחה , חוץ מהחברות שלי (בודדות לא כולן).
    ועכשיו אני מרגישה עם עצמי רע.. כי גם אני לא אומרת את זה לאמא שלי או לאבא שלי.
    וגם אני רוצה לנסות קשר עם בן גדול ומבין.
    כי הבני נוער של היום בגילי עם ילדותיים ובלי נסיון בכלום ובגלל זה אני מחפשת מישהו גדול ומבין.
    מה את\ה מייעצ\ת לי לעשות במצב הזה?
    האם להגיד להורים שלי? או לא להפגש איתו? או כן להפגש? אני לא יודעת.
    כי אני מאוד לא אוהבת להסתיר דברים במיוחד מהמשפחה שלי.
    כי מצב שני אם אני אגיד להן הם יכעסו חזק ויגידו לי כמובן לא להפגש איתו.

אשמח לקבל את תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב

הוספת תגובה

• מכביד להסתיר מההורים

שלי ורדי
    07/06/2009

שלום לך,
    אני מרגישה שיש לך קשר טוב עם ההורים שלך, את סומכת עליהם ובמשך החיים את מקבלת את ההכוונה שלהם. בכל זאת, כאן את מרגישה קצת אשמה ומפחדת מהתגובה שלהם בכל המישורים - שיכעסו וגם שיגבילו אותך.
    לדעתי, בחרת לממש את העצמאות שלך מההורים בדרך קצת בעייתית. אני מבינה את הצורך שלך לא לומר הכל, ביחס לכל מחשבה או התנהלות שלך בחיים. כך צריך ורצוי להיות. מעט סודות הכרחיים כדי ותתבגרי ותתחילי גם לסמוך על עצמך, וגם לגבש דעות משל עצמך , אחרות מאלו של הורייך.
    אך המפגש עם בחור גדול ממך ב-10 שנים, שאף אחד לא מכיר חוץ ממך וגם את לא מכירה אלא רק בדרך טלפונית בלבד בעייתי בעיניי ומסוכן. אנחנו שומעים על כל כך הרבה הרפתקאות לא נעימות דרך האניטרנט... מי יודע מהו הגיל האמיתי שלו ואילו כוונות יש לו. אין לך מספיק ניסיון כדי לא ליפול בפח, גם אם י שלך מספיק חוכמת חיים לגילך. (גם נשים בוגרות לעיתים קרובות טועות מאד במפגשים האלה..).
    קצת תמוה שבחור בן 26 מחפש קשר עם בת 16, את שואלת עצמך למה? את בטוחה שהוא בן 26 ולא יותר?
    הייתי מייעצת לך דווקא לא לפגוש אותו, להמשיך אולי את הקשר הטלפוני כדי להכיר אותו לאורך זמן או במקרה שאת לא יכולת לדחות את הסקרנות שלך, לפגוש אותו ביחד עם חברה לזמן קצר ובמקום ציבורי בשעות היום. ים בטח שזה לא מקום טוב להיפגש, לפחות לא עם בגדי ים שמעוררים יותר את הסקרנות המינית...
    אני מתארת לעצמי שבדבריי הוצאתי לך את ההתלהבות כי את שואפת ומקווה לקשר עם קרבה ואני מייעצת לך להיות חשדנית. אל תתני יותר מדי פרטים עלייך, על כתובת מגורייך.
    ייתכן שהוא בחור מקסים , (אם כי מבוגר בשביך בכל מקרה )
    עם הזמן תתרגלי לעשות שילוב בין התקווה לחשדנות ,עד שתכירי משיהו ותתני לו אימון. לא נותנים מיד אמון למרות החלום שכולם אנשים טובים ואוהבים והגונים כמונו. זאת, כדי לא להתאכזב או להפגע כיפליים.
    האחריות שלי אומרת לך לא להיפגש איתו למרות הקליק ביניכם , והצורך שלך בבן מבוגר ממך. ה יותר מדי נסתר ומסוכן. הורייך בטוח יגידו לך שלא, אך תתתייעצי עם חברותייך גם. נדמה לי שרובן יגידו לך להיזהר.
    כדאי לך להדוק מהם הצרכים שלך לקשר עם בחור מבוגר, ולא בגילך או בערך בגילך. אלת רוהצ להתבגר מהר, לצאת מהסטטוס של הילדה הקטנה,? מה את מקווה שהוא מבין ושבני הגיל שלך לא יכולים לספק לך? האם את רוצה בעצם להחליף את ההכוונה של ההורים שלך עם ההכוונה והתמיכה של בן זוג מבוגר? עם חבר בוגר , תשארי למעשה במקום של הקטנה והפחות יודעת, אשרמקבלת הכוונה שוב... תחשבי על זה.

בהצלחחה ותהיי זהירה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אניי

אנייי
    07/06/2009

תודה על מה שאמרת לי.
    אבל תראי הוא גם אמר לי שהוא לא נכנס לים כבר הרבה זמן ולא בא לו להכנס לים.
    זא אומרת בכלל הכל התחיל שהיא רצה להפגש איתי בקניון הזהב.
    ואני לא רציתי בגלל שלא רציתי שאנשים יראו אותי איתו כרגע, כי הרבהה אנשים הולכים לזהב שאני מכירה וגם המשפחה שלי.
    ואם חלילה אני יהיה איתו בזהב אז מישוה שאנ ימכירה יראה את זה ואני לא רוצה כרגע שיראו וידעו.
    אז אמרתי לו שנלך לים (שמה המקוםה כי טוב לדעתי שלא באים הרבה אנשים שאני מכירה) ,
    למרות שמקום שיש הרבה אנשים זה טוב בישבילי שאני יהיה איתו. ( ככה חברה שלי אמרה).
    ואז הוא אמר לי שהוא לא נכנס לים כבר הרבה זמן אז הוא לא רוצה להכנס לים , אז קבענו שנשב במסעדה לים הים.

מה את אומרת על זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה

אנייי
    07/06/2009

ועוד משהו זה מאתר היכרויות לאבמי , בטח את מכירה.
    הוא שם שמה פרטים עליו ואת הגיל וגם תמונה שלו.
    ואז שהוא התקשר אליי שאלתי אותו איך הוא ניראה וזה ואיך קוראים לו..
    כדי לדעת שהוא לא משקר לי שהוא זה זה.
    מקווה שהבנת אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

שלי ורדי
    08/06/2009

שלום,
    נדמה לי שהוא בחור טוב, אך אין לדעת. עדיף קפדהו וחשדהו ,ובסוף מאחלת שיתברר שהוא אדם טוב.
    את יכולה לשאול אותו האם הגיל שלך מפריע לו, האם גיל 16 לא צעיר מדי בשבילו? להבין את הראש שלו. אני חוזות שוב על כך שכדאי להביא איתך חברה , לא להיכנס לאוטו שלו בשום אופן, ולחזור בכוחות עצמך הביתה. את יכולה לעשות כך שתפגשי אתו לזמן לא ארוך במקום ציבורי ותתכנני שחברה תיפגש איתך בקרבת מקום בעוד כשעה. אני יודעת שקשה להגיע לפגישה בחשדנות אך היו דברים מעולם ויש גם אנשים שמתכננים דברים.
    שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהריים טובים לשלי

אנייי
    08/06/2009

תראי שאני שאלתי אותו אם לא מפריעה לך הגיל שלי ..
    לפי הזכרון שלי הוא אמר , הוא כזה בהתחלה התבאס לפי מה ששמעתי וניראלי ואחר כך הוא אמר לי " אה את עוד לומדת?" אמרתי לו שכן ואז הוא אמר לי "בסדר תרגישי בנוח" (בחביב כזה).
    מה את אומרת על זה גם?
    אוקי אני אשאל אחת המחברות שלי אם הן רוצות
    ותודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו