בבקשה תעזרו לי , רע לי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי , רע לי.
    נועה.
    08/06/2009

ההורים שלי לא מפסיקים לריב כבר 3 ימים, אבא שלי מאיים על אמא שלי , הם רוצים להתגרש כבר הרבה זמן , אני מנסה לדבר איתו אני לא מצליחה הוא עקשן כל מה שהוא רוצה בחיים זה רק כסף.
    החיים שלו פאקינג סובבים סביב כסף, והוא אומר שנגמר לו הכסף והוא תמיד מערב אותי איכשהוא בזה . לדוגמא לפני כמה חודשים הוא הביא לי את המחשב הנייד שלו כי המחשב שלי היה מקולקל, והנייד נשאר עד היום אצלי והוא מאיים לקחת לי אותו כי זה שלו , הוא ניתק לי את השיחות בפלאפון והוא רוצה אותו אליו .
    אני לא יכולה לחיות בלי מחשב כל מי שמכיר אותי יודע את זה, אני לא יודעת מה לעשות ניסיתי לדבר איתו ניסיתי לעשות הכל אבל אני לא יכולה יותר אני רק בוכה כל היום ואני מכירה אותו שאם הוא יקח לי את המחשב הוא לא יחזיר ואיך אני אמורה להיות בלי מחשב ובלי פלאפון?
    כל היום אני לא מפסיקה לבכות הוא מאיים הוא צועק הוא מקלל אני לא יודעת מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי , רע לי.

הוספת תגובה

• בעיות עם האבא

שלי ורדי
    14/06/2009

היי נועה,
    מצב קשה במשפחה, מצב של משבר בין ההורים, ובמיוחד ביניך לבין אביך,
    העובדה שהו אמערב אותך בעיניינים לא שלך לא עושה לך טוב, בדרך כלל לא מטיב עם אף ילד. אם את יכולה, תנסי להתרחק מהבעיות שלהם, להגיד לו שאת לא רוצה לקחת צד או לדעת, דברים שלא שייכים לך ישירות,שמימלא את לא יכולה לפתור.תנסי לתת דגש לעיסוקים אחרים, עם חברים וכו', אחרת, לא תשתחררי מהבעיות של המשפחה...
    לגבי הבעיה הספציפית עם האבא, והמחשב והפלאפון, תציעי לו אולי שיעשה לך הגבלה בשיחות כדי שיהיה רגוע ובטוח שלא תעברי את התקציב. תני למישהו אחר לדבר אתו במקומך, אח גדול או אחות גדולה אם יש לך,. בכל מקרה, אני מרגישה שקשה לך להתמודד אתו לבד, מעניין אם מישהו במשפחה רואה את מצבך , האם את מראה להם שאת במצב רוח לא טוב ובוכה?
    את זקוקה למשיה חיצוני, צד שלישי שיתווך בינך לבין הורייך. תפנ ליועצת בית הספר , תבקשי ממנה שיחות, אך מכיוון שסיום בית הספר מתקרב מאד ,תבקשי שתפני אותך לאיש מקצוע אחר, עו"ס או פסיכולוג בקהילה, העובדים עם נוער. הם יכולים להעזור לך, לתמוך בך ולכוון אותך איך לנהוג , קשה מאד כשאת לבד. כמובן גם חברים וחברות יכולים לעזור מעט אך עדיף איש מקצוע.
    מקווה לטוב בשבילך,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו