אני צריכה עזרה ב 2 דברים דחוףף !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה ב 2 דברים דחוףף !!
    אנונימית
    22/06/2009

1. יש לי יום הולדת היום.. וביום חמישי 25.6 אני חוגגת את היום הולדת שלי..
    עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה להביא 35 ילדים אלי לבית ולשבת בגינה לדבר לשים מוזיקה לירקוד ויהיה גם כיבוד על השולחן ואחרי שכולם ילכו ישארו אצלי 17 בנות שהם ישנו אצלי ונראה כל הלילה סרטים.. ובאיסי קיו שלי שלחה לי חברה טובה שזה סתם מעפן ושהיא רוצה לראות עם כולם סרטים.. אבל אמא שלי לא מסכימה לי כי 35 אנשים זה הרבה בתוך הבית ויהיה ממש בלאגן... מה אני עושה ?! כי חברה שלי התעצבנה מזה כי זה משעמם וזה .. מה אפשר לעשות ?!
    2. יש לי חברה ממש ממש טובה ורבנו לא מזמן ואחרי חודשיים של ריב השלמנו עכשיו אנחנו לא כל כך כמו הקשר שהיה לנו פעם.. ואני כל כך מתגעגעת לאיך שהיינו פעם... אבל אני מפחדת לדבר איתה פנים מול פנים .. הזמנתי אותה ליום הולדת שלי והיא באה.. אבל עדיין זה לא כמו שהיינו פעם.. אני מפחדת לדבר איתה.. אולי זה כי אני מפחדת ממה שהיא תגיד.. בבקשה תעני לי הכי מהר שאת יכולה.. ועם את יכולה תשלחי לי את התשובות למייל [email protected] בתודה..
    ליאור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה ליאור

שלי ורדי
    22/06/2009

שלום ליאור,
    קודם כל מזל טוב ליום הולדתך! התמונה מאד יפה.
    אני עונה לך בפורוום כי אני מעוניינת שעוד נערים ונערות יקראו את התגובות ואולי ילמדו משהו מהן. רק לנושאים מאד אישיים וקשים לאוזן אני עונה דרך האימיילים.
    לשאלתך הראשונה: אני חושבת שאמך צודקת. 35 אנשים קשה למשפחה לארח לכל הלילה, הלא נראה הגיוני. גם 17 בנות זה קשה.
    חבתרך מדברת מתוך הצרכים שלה ומתסכלת אותך, קצת חוצפה מצידה לתסכל אותך כך.
    תשאלי אותה אם אמה הייתה מסיכמה ל-35 אורחים לכל הלילה...
    תנסי להיות פחות מושפעת וללכת לפי שיקול דעתך, אי אפשר אף פעם לרצות את כולם....

לשאלתך השניה: קשה לי לחוות דעה כי לא יודעת מה קרה ביניכן. יש נושאים שכדאי ללבן אותם מיידית אם רוצים שהקשר יימשך ויש נושאים שכדאי להירגע קודם, ולתת לקשר לזרום ולהתפתח בעתיד ,ואחרי כן לדבר עליהם. נדמה לי שאת מפחדת מהביקורת שלה כי בעצמך עושה
    חשבון נפש, האם זה נכון?
    את יכולה לרמוז לה שאת מתגעגעת לקשר שהיה ביניכן קודם לכן, אולי זה יירכך אותה מעט. תני לזמן לזרום, אם את לא מוכנה, אל תדברי אתה בינתיים.
    ככה זה, גם בקשרים טובים יש ירידות, כי באנשים יש דחפים, יצרים, לפעמים פגיעות , תחרות וקנאה. אם יש קצת מכל דבר, אז זה עוד בסדר . אם נותנים לדחפים לשלוט עלינו, אז אפשר בהחלט להרוס קשרים.

בהצלחה ותהני במסיבה שלך,
    שלי ורדי

האם את בטוחה שלמדת לקח מזה לפעם הבאה. תדברי אתה רק אם את עשית קודם כל חשבון נפש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת עזרת לי במקרה פה..

אנונימית
    02/07/2009

קודם כל על מה שאמרתי לך במסיבה באמת אמרתי את מה שאמרת לי לחברה שלי והיא ענתה את אותה תשובה כמוני :"מה פיתאום אמא שלי בחיים לא תתן לי !" אז אמרתי לה "רואה זה בידיוק כמוני" .. ובמסיבה כולם נהנו ואפילו יותר ממה שאני חשבתי... :) כולם באיסי קיו הציפו אותי בהודעות שזה הייתה המסיבה הכי טובה בעולם !!!!! ושתמיד המסיבות שלי כפייות !! :)

לגבי מה שאמרתי לך על חברה שלי ..
    באמת עם אני נותנת לחברות שלנו לזרום זה יותר טוב... אני חשבתי שהיא מתרחקת אבל הבנתי שהיא לא כי היא בעצמה שאלה אותי "למה את מתרחקת ממני ?!" וגם "בזמן האחרון את ממש שקטה ואת אפילו לא אומרת שלום" אז אני כמו תמיד פחדתי להגיד לה את האמת שזה אומר להגיד לה כי אני פוחדת שנריב שוב עם אני יתקרב אליך הרבה... במקום זה אמרתי לה "אני ?! מה פיתאום חח אני כמו פעם .. P:" היא אמרה טוב וזהו.. אבל במסיבה שלי היא ישר רצה אלי וחיבקה אותי והביאה לי מלא נשיקות והיא אפילו אמרה שהיא התגעגע לחיבוקים שלנו ולתחרות של מי מביאה יותר נשיקות חח.. אז מאז אנחנו חברות טובות .. אולי לא כמו פעם אבל עם אני יתן לזה ליזרום אז זה יהיה ממש כמו פעם :) תודה על העצות שלך !
    אוהבת... ונקווה שתעני לי על המשבר שלי.... ששלחתי לך הודעה... ופה רק רציתי לעדכן אותך במה שקורה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו