מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריכה את העזרה שלך דחוף ! :'(אנונימית02/07/2009
שלי שלום,היום הלכנו אני והמשפחה שלי לבריכה אחותי הגדולה לא רצתה לבוא אז היא נשארה בבית היה מצחיק וכיף בבריכה..עד שהגענו לאוטו כשהגענו לאוטו אז אבא שלי ואמא שלי רבו כי אבא שלי רצה שנלך לסבתא וסבא שלי שהם ההורים שלו ולפני זה אמרנו אני ואחי לאמא שלנו שלא נעים לנו להגיד לאבא אבל אנחנו לא רוצים לנסוע בגלל שמשעמם לנו שמה ואין לנו מה לעשות שמה אין עם מי להיות ואפילו אין להם מחשב וגם זה רחוק מהחברים ושאנחנו רוצים לצאת להיות עם חברים אז אמא שלי אמרה לאבא שלי שאנחנו לא רוצים לנסוע אז אבא שלי כעס ואמר לה שזה שהיא לא אוהבת את המשפחה שלו לא אומר שהיא צריכה להסיט אותנו.
ההורים שלי התחילו לריב ליידי ולייד אחי הם התחילו לצעוק ואפילו אבא שלי קילל את אמא שלי אבא שלי אמר לאמא שלי שהמשפחה שלה סתם מגעילה ושהיא תלך להיות שמה איתם ושתעזוב אותנו בשקט ואמא שלי אמרה לו שהמשפחה שלו מגעילה ושקרנית ושכולם שמה מלקקים אחד לשני .. אבא שלי התחיל לקלל את אמא שלי ובגלל שהיא טסה עוד כמה ימים אז הוא אמר לה אלווי והמטוס יתרסק !! זה היה מצב ממש לא נעים באוטו אני ואחי שתקנו ולא הוצאנו מילה היינו בשקט כדי שהם לא יכעסו עוד אבא שלי התעצבן על אמא שלי כל כך והיא עליו אבא שלי אמר לאמא שלי שבחיים שלה לא תראה את המשפחה שלו ושאפילו לא תתקשר ולא כלום ושהוא לא יתן לילדים (אני אחי ואחותי) ללכת איתה למשפחה שלה אז אמא שלי אמרה שהיא גם לא רוצה להיות בקשר עם המשפחה המגעילה שלו ושהוא לא יהיה בקשר עם המשפחה שלה ושהיא לא תתן לילדים (אני אחי ואחותי) ללכת איתו למשפחה שלו ! אחרי שהגענו לבית אז אני נכנסתי למקלחת וההורים שלי ואחי ישבו לאכול בחוץ (אחותי לא הייתה רעבה אז היא ישבה במחשב) אחרי כמה דקות שהייתי במקלחת אז שמעתי את אמא שלי עולה למעלה בעצבנות וטורקת את הדלת אצלה ואחותי נכנסה אליה היא באה לשאול מה קרה ואמא שלי ישר צעקה תסגרי את הדלת ועופי מפה אני רוצה להיות לבד ותכבי את האור! אחותי יצאה מהר כדי לא להרגיז אותה ולפי הקול שלה שהוא היה צרוד ידעתי שהיא עומדת לבכות אחרי כמה זמן שכבר לא הייתי במקלחת אמא שלי יצאה מהחדר שלה וירדה למטה לגינה לקראו ספר ואז אחרי כמה זמן עלתה למעלה לישון אבא שלי אחרי כמה זמן גם עלה לישון אבל אני בטוחה שעם אמא שלי הייתה ערה היא הייתה יורדת למטה לישון בסלון כדי לא לישון איתו!
שלי זה אומר שהם יפרדו?!:'(הם עומדים להיפרד?!:'(עם הם יפרדו עם מי אני יהיה?!עם אני יהיה עם אמא שלי אבא שלי יפגע ועם אני יהיה עם אבא שלי אמא שלי תיפגע! אני יודעת שאני חושבת על הכל מוקדם מידי ושלא בטוח שזה מה שיקרה אבל אני לא מצליחה לחשוב על דברים אחרים אחרי הריב שהיה להם ! זה היה ריב ממש קשה!זאת הפעם הראשונה ששמעתי את אבא שלי ככה מקלל אבל לא סתם בקללות של מפגרת או זה קללות קללות!אני מפחדת נורא!אני לא מצליחה לישון!זה ממש מפריע לי!
בבקשה תעזרי לי!!תעני לי כמה שיותר מהר עם את יכולה!:'(
שיהיה לך לילה טוב !
ותודה מראש ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי מה שרשמתי לך פה..
ליאור02/07/2009לגבי מה שרשמתי לך ..
אז עבר יום מאז שזה קרה כאילו זה קרה אתמול ...ואמא שלי לא מדברת עם אבא שלי..ואותו הדב אבא שלי הוא לא מדבר עם אמא שלי הם עכשיו בריב.. לאמא שלי לא אכפת מאבא שלי והיא רוצה לעשות לו הכל דווקא בגלל שהיא טסה אז אבא שלי בהתחלה אמר לה שלא תכך פלאפון כי זה סתם יהיה אז עכשיו היא עושה לו דווקא היא תיכח פלאפון והיא אמרה שהיא תיתקשר 20 פעמים ביום כדי לוודא שהוא לא לכח אותנו לסבתא וסבא שלנו (ההורים שלו) ואתמול היא אמרה לו את זה גם .. אז הוא אמר לה הם לא יענו לך אני לא יתן להם לענות לך ! ואני רוצה לראות שהם ידברו איתך !
גם בבוקר שמעתי את אמא שלי מדברת בטלפון עם אמא שלה (סבתא שלי) והיא אמרה לה שהוא סתם מגעיל.. ושהוא מתנהג בחזירות..
והיא אמרה עוד מלא דברים..
את חושבת שהם עומדים להיפרד ?!
בבקשה תעני לי מהר :'( !!
צהריים טובים ותודה מראש..
ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש שההורים ייפרדו
שלי ורדי03/07/2009היי ליאור,
תיארת בפרטי פרטים את הריבים של ההורים, מי יודע קשה לצפות אם יתגרשו, קשה לך כפלים כי את לא יכולה לשלוט בזה או לצפות את זה מראש. העובדה שבעבר לא רבו בעוצמות האלה, מראה שזה אולי דבר חדש אצלם .מניסיוני לוקח זמן אם בכלל שזוג שיש לו ילשים מתגרש...זמן רב מדי אם זה יקרה זה יהיה תהליך ארוך...יש להם מטענים שקושרים לנאמנויות במשפחות המקור...חבל...
לגבי המחשבות עם מי מההורים תגורי בעתיד אם בכלל ייפרדו, נדמה לי שאת בעצמך מתבלטת לבחור, ובצדק, איזה ילד רוצ הלבחור בין הוריו, אוהב אותם באות מידה. ברוב המקרים נשאירם עם האמא, עם ההורה שעד כה הוא האחראי העיקרי לניהול ופיקוח חיי היום יום של הילדים. ברוב המקרים יש הסדרי ראייה עם האבא, אין שום מניעה , בטח בנערה גדולה ומתבגרת כמוך ללפגוש את האבא, את לא תלויה באמך בכלל. אך כל זה אם בכלל יתגרשו. תנסי לא להיכנס לנישות כאלה של לבחור בין ההורים, הם בכלל לא אורמים לשאול אותך דבר כזה, אך למה לרוץ לדברים שעוד לא קרו? תנסילחיות את החיים שלך, לתמוך מעט בהם כבני אדם אם קשה להם , אבל יותר בריא להתרחק ממחשבות על משהו שאת לא יכולה לשלוט עליו.
מקווה שעזרתי
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)