מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פספסת אותי!אני24/07/2009
שלום יש לי חברה כבר 16 שנה טובה מאוד אנחנו בהיינו ביחד מאז ומתמיד
עכשיו לי יש חברות טובות , וחבורה משלי ולה יש רק אותי
כל הזמן היא הייתה מתקשרת ובאה אליי תמיד ששיעמם לה הייתי לה זמינה כי ריחמתי עליה
וכמעט אף פעם לא סירבתי לה לכלום. חברה שהיתה אומרתלי שהיא מתגעגעת אליי עם לא התראנו אחרי יומיים , חברה שהייתה אומרתלי שאין כמוני ושלא ניפרד לעולם, דברים כאלה..
ואני פחות הייתי מראה לה את האהבה שלי במילים אלא במעשים הייתי עושה למענה המון דברים שלא תמיד הרגשתי שהיא מעריכה. עכשיו לפני כחודשייםהיא פגשה מישהו והתחילון לצאת
מאותו רגע אין קול ואין עונה ממנה. היא פשוט לא מתקשרת יותר... לא דיברתי איתה כבר חודש שלא נדבר על כמה זמן לא ראיתי אותה...
זה פשוט לא מעניין אותה. אני כבר לא מעניינת אותה. אני מרגישה פגועה. אני מרגישה כאילו עשו ממני צחוק. 16 שנות חברות לזרוק לפי בצורה כזו. זה כואב!
עכשיו בקרוב יש לה יום הולדת... אני חושבת לאחל לה מזל טוב ותו לא. אני צריכה ייעוץ.
דניאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברה שמאכזבת
שלי ורדי24/07/2009שלום דניאלה,
המקרה שלך מוכר לי איכשהו מניסיון החיים... יש סוג של אנשים כמו החברה שלךשאוהבים להיות עם אדם אחד בלבד. קודם היית את, עכשיו החבר שלה. אמרת שגם קודם לכן לא היו להך חברות רבות, רק אותך. היא נאמנה לאדם אחד באותו הזמן, קצת תלותית אפילו הייתי אומרת. אני לא חושבת כמוך שהחליטה להתרחק ממך, רק יש לה תחליף כרגע. לך זה כואב כי דפוס הקשרים שלך הוא אחר, יש לך יכולת רבה יותר להשקיע באנשים רבים באותו הזמן. או שהיא תתבגר ותבין את השגיאה שלה, או שתצטרכי פעם להסביר לה שבחברות היא צריכה לשמור על קשר כדי שתתקיים לאורך הזמן. אם היא תיפרד מהחבר שלה, תרוץ אלייך שוב. האיטואיציות שלך היו כנראה טובות, כשהרגשת שהיא משקיעה במילים אבל לא ממש במעשים. אני מאמינה כמוך שהמעשים מראים יותר על יחס האדם.
תעשי את החשבון שלך אם כדאי לך להישאר אתה בקשר, או לצפות ממנה פחות, יכולה להיות סוג של חברות אחרת ממה שתיארת לעצמך אתה עם פחות ציפיות, אולי לקבל אותה כמו שהיא. ממלא לך יש חברויות אחרות שאני מקווה שהן נותנות לך התחשבות ויחס כמו שאת מצפה.
אני כן חושבת כמוך שכדאי לך להתקשר ולומר לה מזל טוב, להראות שאת מחשיבה אותה כחברה וכאדם משמעותי בחייך. מהתגובה שלה אלייך תלמדי עוד משהו עליה...
בהצלחה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)