דחוףף !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף !
    הילה
    02/08/2009

שלום , קוראים לי חן [אני בת 14] ומאז ומתמיד מעליבים אותי,מקללים אותי , ...

בגלל כל הדברים האלו [שנמשכים למעלה משנתיים] אני חושבת שכל מי שמנסה "להתחיל איתי" עובד עליי או צוחק עליי ואז נוצר מצב שאני דוחה אותו ....

או למשל אם אני עוברת ברחוב ובמקרה יש אנשים שצוחקים תמיד אני חושבת שהם צוחקים עליי ]=

בבקשה תעזרו לי זה רציניי !!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף !

הוספת תגובה

• העלבות וחוסר אמון

שלי ורדי
    03/08/2009

שלום חן,
    אני מצטערת לשמוע על ההרגשה ה קשה שלך, על תחושת הדחייה שאת מרגישה מהאחרים. לא ברור לי האם זה מתמיד, מאז שאת זוכרת עצמך בחברה, או בשנתיים האחרונות במיוחד. אני שמה לב שאת כן מבחינה לפעמים בין רצון של בן להתחיל אתך לבין מניע אחר כמו לצחוק איתך ואת מתלבטת מתי הכוונה אמיתית ומתי חוסר אהמון בעצמך ובאהבת האחרים כלפייך משתלטים עלייך.
    חסרים לי המון פרטים על אופן ההתנהגות שלך לאחרים. תמיד תיזכרי שיש שני צדדים למטבע, אולי משהו בהתנהלות שלך ובמה שאת מקרינה מושך אנרגיות שליליות. אולי סיגלת לעצמך התנהגות של "קורבן" ,אחת שיעליבו אותה ומזמינה את זה... ( זו התנהגות עם מניעים תת-מודעים שאת לא יכולה לשלוט עליהם, אלא אם כן תביני אותם). כמובן, לא מגיע לך שיתייחסו אלייך בקללות והעלבות).
    לדעתי, תצטרכי ללכת לייעוץ פסיכולוגי או לקבוצה לפיתוח מיומנויות חברתיות ולבדוק את כל הדברים האלה. זאת , כדי שיהיה לך את הכוח להשפיע באופן חיובי ועל פי רצונותייך על הסביבה שלך וגם לאהוב את עצמך.
    הרבה כוח,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום מצב שבעולם

הילה
    10/08/2009

שאני הולכת לפסיכולוגית !

וואי כמה שאני שונאת ת'חיים האללהההה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו