מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בדילמה רגשיתמישהי05/08/2009
בתקופה האחרונה אני מרגישה דיי בודדה חברתית, אף פעם לא היה לי הרבה חברים וחברות
יצאתי עם בחור שלא חיבבתי במיוחד בערך כחודשיים כלומר, בחור טוב אך לא נמשכתי אליו לא יעזור כלום. עכשיו הוא לקח את זה דיי קשה כאכזבה ואני מרגישה רע עם זה. המשפחה מאוד אהבה אותו, והמשכתי לצאת איתו רק בגלל המשפחה, זה נדיר שהם מחבבים מישהו ועד שזה קורה בא לי לרצות אותם. יש לי קושי בלטלפן בקביעות לאנשים. אני לא עושה זאת מסנוביות פשוט אני לא מרגישה צורך לטלפן אלא שיטלפנו אליי. אני בדילמות רגשיות וזה מקשה עליי. אף אחד לא מתאים לי מבחינת זוגיות, אני לא מוצאת בן זוג כשלאנשים מסביבי יש בני זוג. אני מרגישה שלא מבינים אותי.
אני לא יוצאת, אומנם יש לי רישיון והכל אני פשוט לא יוצאת. בקושי. אני חושבת אולי לא מחבבים אותי. ויש לי את המחשבה הזו כי אני לא אמצא בחור שאני יאהב שמתאים לי. למרות שאני יודעת שיש אותו אבל איך אני אפגוש אותו? בא לי קצת לבכות. לא רוצה בחור רע איתי. אבל פשוט רוצה להימשך להרגיש את התשוקה. את האהבה. אותו בחור טוב היה בסדר אבל היה חסר לי את זה איתו הקליק הזה.
אני יודעת שהצגתי חתיכת סיפור פה אבל אשמח לתגובה אמיתית. ולא לתגובה שאני צריכה פסיכולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספסת
מישהי07/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)