מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתגעגע למשפחה בחו"לחסוי14/08/2009
היי
השבוע חזרתי מאמריקה, הייתי שם אצל משפחה מצד אמא שלי(אחותה, בעלה והילדים שלה)
הייתי אצלהם הרבה זמן ופשוט נקשרתי אליהם כל כך!! הם משפחה כל כך טובה והם עשו בשבילי הכל על מנת שאני אהנה אצלהם, ואני כל כך מעריך אותם על זה!!
אני מאוד מתגעגע אליהם, אין יום שאני לא בוכה מגעגועים, אני רגיש וקשה לי להתמודד עם דברים מהסוג הזה. בטח תגידי לי שאין לי ממה לדאוג ואין מה לבכות, שאני עוד אראה אותם, אבל אני לא יודע מתי אני אפגוש שוב את המשפחה הזאת שאין לי מילים לתאר אותה מרוב שהם אנשים כל כך טובים!! יש לי שם עוד דודה שעזבה לשם לפני חמש שנים, שגידלה אותי בתור אמא שנייה כשהיייתי ילד קטן, וגם ממנה היה לי מאוד קשה להיפרד, גם כשהיא עזבה את הארץ היה לי עצוב, כי היא הייתה כמו אמא בשבילי, כל הזמן דאגה לי וטיפלה בי כי להורים שלי לא היה זמן אליי מרוב שהם היו עסוקים בעבודתם.. ואת בטח יכולה לתאר לעצמך שממנה היה לי מאוד קשה להיפרד!
בקיצור, מה לעשות? איך להתמודד עם רגש הגעגועים שמדכא אותי כל הזמן???
אני אשמח אם תעני לי:)
להתראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר געגועים לקרובי המשפחה בחו"ל
שלי ורדי18/08/2009שלום,
אני קוראת מה שכתבת ואני שואלת את עצמי, כמה טוב שיש משפחה כזו, דודות ובני דודים חמים וכנראה משהו בכל האוירה המשפחתית היה נוח, שליו ואוהב והיחס המיוחד שנתנו לך בתור אורח שלהם בתקופה הזו...הוסיף להרגשה הטובה שלך...
זו משפחה ששווה להתגעגע וגם להיות בקשר לשמור על קשר טלפוני, אמיילים וכו'. ואם אתה רוצה מאד, תוכל לבקר אותם שוב.
אני חושבת שהקושי הגדול אינו עם המפשחה בחו"ל אלא עם המשפחה והחיים כאן בארץ.
קיבלת שם משהו שאתה לא מקבל פה. משהו בתנאי החיים שלך גורם לך לחסך . אולי בבית שלך חסרה אוירה מלוכדת ומשפחתית ומכווננת לילדים ולך, אולי הורייך כמו שהזכרת עסוקים עדיין מהיותך ילד קטן בעבודותהם...
אני לא יודעת מה גילך אך אולי זה הזמן ליצור יותר חברים ולהתרחק קצת מהתלות במשפחה ....
משהו ממה שבספגת בצורת החיים של המשפחה בחו"ל שכל כך אהבת, אם תוכל ליצור אוריה דומה באמצעות רשת חברתית כאן, יהיה לטובה.
בהצלחה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)