מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאוןהילה29/08/2009
שלום , אני הילה ואני נמצאת בדיכאון כבר למעלה משנה ..
אני לא יודעת מה לעשות כדי לצאת ממנו ..
השבוע דווקא היה מעולה =
התקבלתי לבצפר + לכיתה שרציתי , סבתא שלי טסה לארה"ב לחודש והיא קונה לי משם נעליים ועוד מש'ו שממש ממש רציתי , ודודים שלי במלון אז "קיבלתי" את הבית לשהם עד שיחזרו ...
ולמרות כל זה אני עדיין בדיכאון .....
מה אפשר לעשות ?
ואל תציעו לי ללכת לפסיכולוג / יועצת בצפר כי כבר ניסיתי את זה וזה לא הלך !
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לצאת מהדכאון
שלי ורדי30/08/2009שלום לך הילה,
האם את יודעת מה קרה לפני שנה ונכנסת לדכאון? האם התפקוד שלך בבית ספר, בלימודים או התפקוד החברתי שלך הצטמצם? יש סמפטומים להגדרת דכאון שחלק מהם אלה מה שציינתי ויש אחרים גם. השאלה הגדולה האם אצלך זה משהו תגובתי וזמני, או משהו יותר עמוק שקשה לצאת ממנו בלי עבודה רגשית מעמיקה.
מהמעט שאת מספרת, נדמה לי שהתרחקות מההורים כמו ללכת לגור אצל הדודים, משפרת במעט את מצב רוחך,אולי את צריכה יותר פרטיות, פחות התערבות של ההורים בחייך, אולי האווירה בבית גורמת לך למצב רוח רע...
להיות עם עצמך זה סוג של טיפול רגשי-עצמי לעיתים.
האם את יכולה לזהות מה עושה לך טוב? מה משפר את מצב רוחך ואת הערך העצמי שלך? מה מעורר בך עניין? פעילות חברתית, קרבה עם חברה טובה, תחביב מסויים. אולי יש לך דאגות גדולות, היו לך, נדמה לי, לפחות דאגות לגבי בית ספר והכיתה שרצית, וקיבלת אותה.
התהליך המבריאי מתחיל מזיהוי נכון של הצרכים, של החסכים וגם של השאיפות האישיות והחוויות הנותנות כוחות, עניין, הנאה וצמיחה אישית.
מניסיוני, אדם בלי מטרות וייעוד, נכנס בקלות יתר למצבי רוח דכאוניים.
דבר נוסף: הדכאון בגיל שלך הוא חלק בלתי נמנע מתהליך ההתבגרות.מצבי רוח מתחלפים הם מנת חלקם של הרבה מתבגרים, עד כמה שזה כואב , יש בזה גם משהו מבשיל.. הכי חשוב , זה גם עובר, זה זמני, תזכרי את המילים האלה שלי.
בתקווה לזמנים יותר טובים,
שלי ורדי
בעוד כמה זמן תהיי במקום אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)