עצבנית מאוד !!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבנית מאוד !!!!!!!!!!
    עדן
    02/09/2009

אני מאוד עצבנית מהיום הראשון של הבצפר שזה בעצם אתמול !
    אני לא מוצאת את תיק הבצפר שלי ואמא שלי כבר הלכה לישון ולא נעים לי להעיר אותה רק בשביל זה......
    אני לא אוהבת לעשות דברים בלחץ ביום האחרון !!!
    וכבר ביום הראשון הספקתי לריב עם ה"חברות" שלי !!
    אני בעצם לא יודעת כל כך למה אני עצבנית ואני לא יכולה לשלוט בזה
    ואני רוצה שתצצעי לי הצעות איך להירגע ......
    [ אני בדרך כלל יושנת- אבל עכשיו לילה ואני לא מצליחה להירדם ואני לא מסוגלת לישון כשיש לי דברים לעשות, למצוא את התיק זה פשוט מוציא אותי מדעתי ]

רוב העצבנויות שלי זה בדרך כלל מכלום אני מתעצבנת מכל פיפס קטן, תעזרי לי לדעת איך לשלוט בזה.

תודה עדן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצבנית מאוד !!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• שכחתי לציין משהו- אני בת 13 בכתה ח'

עדן
    02/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שליטה בעצבנות

אילן רוב
    02/09/2009

שלום עדן,
    את מתארת עצבנות, שקשורה ליום הראשון בבית הספר. ייתכן שאינך מודעת עדיין לכך,שהחזרה לבית הספר היא עבורך לא קלה מבחינה רגשית. אם תיזכרי בקשיים שהיו לך בבית הספר בשנה שעברה, תוכלי להבין את הסיבות האפשריות לעצבנות.
    בית ספר היא מסגרת, שמחיבת סדר וארגון, וייתכן שקשה לך עם דרישות אלה.
    מעבר לכך, השאיפה להשגים דורשת השקעה, וגם עניין זה עלול להכניס אותך למתח.
    את מתארת ריב עם החברות. הריב יכול להיות תוצאה של המתח המצטבר, והוא גם יכול לבטא את מה שקשה לך עם החברות לאורך הקשר שלך איתן.
    כשיש מתח וטרדות מסיבות אמיתיות,הוא לעיתים גורף, או כפי שאת אומרת:"אני מתעצבנת מכל פיפס קטן". אני חושב, שברגע שתאתרי את מקורות המתח, ותלמדי כיצד להרגיע אותו בתוכך, תרגישי שאת מצליחה לשלוט בו. חשוב שתיעזרי באנשים הקרובים לך, שעליהם את סומכת,
    וכן ביועצ/ת בית הספר.
    בהצלחה,
    אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו