מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצבנית מאוד !!!!!!!!!!עדן02/09/2009
אני מאוד עצבנית מהיום הראשון של הבצפר שזה בעצם אתמול !
אני לא מוצאת את תיק הבצפר שלי ואמא שלי כבר הלכה לישון ולא נעים לי להעיר אותה רק בשביל זה......
אני לא אוהבת לעשות דברים בלחץ ביום האחרון !!!
וכבר ביום הראשון הספקתי לריב עם ה"חברות" שלי !!
אני בעצם לא יודעת כל כך למה אני עצבנית ואני לא יכולה לשלוט בזה
ואני רוצה שתצצעי לי הצעות איך להירגע ......
[ אני בדרך כלל יושנת- אבל עכשיו לילה ואני לא מצליחה להירדם ואני לא מסוגלת לישון כשיש לי דברים לעשות, למצוא את התיק זה פשוט מוציא אותי מדעתי ]
רוב העצבנויות שלי זה בדרך כלל מכלום אני מתעצבנת מכל פיפס קטן, תעזרי לי לדעת איך לשלוט בזה.
תודה עדן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין משהו- אני בת 13 בכתה ח'
עדן02/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשליטה בעצבנות
אילן רוב02/09/2009שלום עדן,
את מתארת עצבנות, שקשורה ליום הראשון בבית הספר. ייתכן שאינך מודעת עדיין לכך,שהחזרה לבית הספר היא עבורך לא קלה מבחינה רגשית. אם תיזכרי בקשיים שהיו לך בבית הספר בשנה שעברה, תוכלי להבין את הסיבות האפשריות לעצבנות.
בית ספר היא מסגרת, שמחיבת סדר וארגון, וייתכן שקשה לך עם דרישות אלה.
מעבר לכך, השאיפה להשגים דורשת השקעה, וגם עניין זה עלול להכניס אותך למתח.
את מתארת ריב עם החברות. הריב יכול להיות תוצאה של המתח המצטבר, והוא גם יכול לבטא את מה שקשה לך עם החברות לאורך הקשר שלך איתן.
כשיש מתח וטרדות מסיבות אמיתיות,הוא לעיתים גורף, או כפי שאת אומרת:"אני מתעצבנת מכל פיפס קטן". אני חושב, שברגע שתאתרי את מקורות המתח, ותלמדי כיצד להרגיע אותו בתוכך, תרגישי שאת מצליחה לשלוט בו. חשוב שתיעזרי באנשים הקרובים לך, שעליהם את סומכת,
וכן ביועצ/ת בית הספר.
בהצלחה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)