האם לחשיש יש השפעות ארוכות טווח?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לחשיש יש השפעות ארוכות טווח?
    אורן
    14/09/2009

הרי זה ברור שהחשיש משפיע כשמעשנים אותו ומספר שעות אחרי, אבל האם לחשיש יש השפעה ארוכת טווח על התנהגות ועל האופי של הבן אדם?
    אני לא מדבר על מישהו שמעשן כל יום, אני מדבר על מישהו שמעשן לדוגמא אחת לשבועיים-חודש.
    תודה מראש,
    אורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ד"א שכחתי לציין

אורן
    14/09/2009

הכמות שאני מדבר עלייה בעישון של פעם בשבועיים עד חודש בערך זה כמות של 2 סיגריות חשיש(לא נחשב הרבה בכלל).
    אני מודע לזה שאם זה לא נחשב הרבה זה לא אומר שזה טוב, אני רק רוצה לדעת אם למשל עישנתי עד עכשיו 3 פעמים בערך בתדירות שציינתי ובכמות שציינתי בכל פעם האם תיהיה עליי השפעה ארוכת טווח.
    ואם אנסה עוד פעם או פעמיים בתדירות ובכמות הזאת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה המשכית לאורן

אילן רוב
    14/09/2009

אורן,
    החששות שאתה מגלה הם סימן טוב.
    אני שוב מציע לך לקבל אינפורמציה מלאה באתרים של ארגונים העוסקים בנושא, ויש להם את כל המידע הנחוץ לך.
    אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעות החשיש

אילן רוב
    14/09/2009

אורן שלום,
    בראשית דבריי ברצוני לציין שחשיש הוא סם מסוכן, ושיש לו השפעות פיזיולוגיות ונפשיות מזיקות.
    בעישון חשיש קימת האפשרות שתתפתח תלות הולכת וגדלה בסם, כלומר שתדירות השימוש בסם תעלה. התלות בסם היא פיסית ורגשית, והמשמעות שלה היא, שללא הסם עלולים להיות קשיי תפקוד וכן עלול להתפתח דיכאון.
    עדיין אין מידע ברור העונה לשאלה:"מיהו האדם המתמכר?" התמכרות קיימת בכל שכבות החברה, וכדאי לך ללמוד היטב את הנושא, כדי להפחית את הסיכונים הבריאותיים שלך או של חבריך.
    במקרים רבים מתחילים להשתמש בסם, כדי להגביר את מצב הרוח, בשל שיעמום או כבילוי חברתי.
    אדם שמתחיל להכיר את עולם הסמים יכול שלא להסתפק בחשיש, ולהרגיש דחף לנסות סוגי סמים נוספים, שהם מסוכנים ביותר ועלולים לפגוע במצב הנפשי.
    אני מציע לך לבדוק היטב את כל הסיכונים. אפשר ללמוד על כך באנטרנט וממומלץ להכנס לאתרים של הרשות למלחמה בסמים או של ארגון "אל סם".
    בברכה,
    אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

אורן
    14/09/2009

המון תודה לך! נכנסתי לאתר אל-סם וזכיתי למצוא את התשובות שלי.
    ואני מצטט:
    "הפסקת השימוש בקנאביס, כבכל שינוי בהרגלים, כרורה בהערכות מתאימה.
    התופעות שונות בהתאם לדרגת השימוש בסם, והשפעתן יורדת עם הזמן."
    אם ההשפעה יורדת עם הזמן אני שמח שהפסקתי וזה אומר שאני אתפקד כרגיל אם לא אמשיך.

"יחד עם זאת, התחושה של הפסקת עישון הקנביס, עשויה להיות תחושת רווחה, וחזרה לחוות את עצמך באופן אמיתי יותר, ללא התלות בסם, והיות צלול יותר. ודאי לאחר מספר ימים או שבועות."

אני נורא שמחתי לגלות שאם משתמשים בסם ואז מפסיקים הוא לא מסוגל להוות נזק לכל שארית חיי או לחלק נכבד מחיי.
    תקן אותי אם אני טועה......

ושוב, תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורן

אילן רוב
    14/09/2009

אני שמח שנעזרת במידע שקיים.
    אני בהחלט חושב שהפסקת השימוש בסם הוא צעד נבון.
    בהצלחה בהמשך.
    אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו