עזרה בבקשה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה...
    אנונימית
    14/09/2009

אני בת 15 עוד מעט ובזמן האחרון אני ממש בדיכאון.
    אני מרגישה ממש לבד ושאין לי חברות בזמן האחרוןכאילו כולם התרחקו אחת מהשניה וזה ממש מעציב אותי וכל אחת מרכלת איתי על השניה אני כבר לא יודעת איפה לקבור את עצמי ...
    הכי מתסכל זה שלרובן יש חבר ולי לא. זה כאילו החיים שלי עצורים. הן מתקדמות בחיים שלהם ואני לא כי אף אחד לא משתין בכלל לכיוון שלי כאילו מה יש להן שלי אין?! זה הורג אותי ועד שאני שמה עין על מישהו שאני רוצה , יומיים אחרי הוא חבר של החברה הכי טובה שלי..
    כאילו למה לי לא יכול להיות חבר? אני יודעת שכל דבר מגיע בזמן שלו אבל אני פשוט ישקע בדיכאון אם לכולן יהיה חבר ולי לא.
    אני לא מבינה מה יש לאחרות שאין לי...
    בבקשה תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות המצב בזמן האחרון נהיה חרא במיוחד בחודש האחרון אחרי שהכרנו כמה בנים ומשם הכל הסתבך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה...

הוספת תגובה

• מבקשת עזרה

אילן רוב
    15/09/2009

שלום לך,
    אני מרגיש מדברייך שאת טעונה במתח רב, הנובע מההשוואה בינך לבין חברותייך. במילים אחרות את אומרת: "למה להן יש משהו או מישהו שלי אין."
    ההשוואה, התחרות עם החברות והקינאה בהן מכניסות אותך ללחץ גדול, ובתוך לחץ בעוצמה כזו, יהיה לך קשה להשיג את מטרותייך.
    כשאת מסתכלת על מה שיש להן, זה מעצים את מה שאין לך, וחשיבה שלילית כזו אכן יכולה ליאש.
    אני משוכנע שברגע שתתחילי להתבונן על עצמך בנפרד מהן, ולראות את כל הטוב שיש בך, מצב הרוח ישתפר, ויהיו לך כוחות ליצור חברויות וגם קשר זוגי מתוך בחירה רגועה יותר.
    כשתרגישי בעלת ערך, תרגישי שאת ראויה לקשרים שייטיבו איתך, ושאם קשר מסויים לא מסתדר, יבוא אחר במקומו, מתאים יותר.
    אני כמובן ממליץ לך להיעזר באדם קרוב או באיש מקצוע מהתחום הטיפולי, כדי שכשתראי את מציאות חייך באור שלילי, הוא יוכל לעזור לך לראות זויות אחרות וחיוביות של המציאות.
    בהצלחה,
    אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסויה

טל
    23/09/2009

מנסיון שלי עם בחורות והכרויות שלי עם ידידות קרובות שלהן היתה אותה הבעיה .
    במקרה של מספר מחבריי וחברותיי הם/ן פשוט שידרו את מצבם הנוכחי לסביבה, מה שאני מנסה לומר הוא שאנשים בד"כ יכולים לראות על אדם כלשהו אם הוא רגוע או לחוץ.
    אני ממליץ לך לתת לזה זמן ולא לתת לעניין להלחיץ אותך, פשוט תיכנסי למצב בו את מעריכה את עצמך יותר וברגע שזה יקרה אני מבטיח לך שהדבר יהיה מורגש גם על ידי הסביבה ובחורים חיתחילו לשים לב אליך יותר.
    מקווה שעזרתי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו