מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלטותרעות23/09/2009
שלום,צריכה ייעוץ בקבלת החלטות...אני בת 21 לאחר צבא,קשה לי למצוא את עצמי בכל תחום..בעבודה יש לי קושי להשתלב למרות שאני עדיין רק בהתחלה ולוקח זמן להסתגל,אין לי שאיפות לימודיות כי קשה לי למצוא תחום עניין שאעסוק בו בעתיד ולכן אני חיה את ההווה בסתם עבודות כמו סקרים ומלצרויות שזה כבר נמאס,אין לי חיי אהבה מצד אחד אני רוצה ומצד שני טוב לי לבד..קשה לי להסביר את עצמי ולא מצליחה להבין מאיפה כל הבילבול והחוסר מוטיבציה הזה נובע,לא זוכרת שהיה איזה אירוע בעברי שהביא אותי למצב זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטיבציה וקבלת החלטות
שלי ורדי23/09/2009שלום רעות,
אני באמת שואלת את עצמי איפה נעלמה המוטיבציה שלך, השאפתנות והרצון להציב לעצמך מטרות כדי לבנות את עצמך, את הדימוי העצמי שלך וגם וכדי ליצור לעצמך חיים בעלי משמעות. את נשמעת לי "תקועה" ,כאילו את חייה חיים ריקניים. עדיין זה בסדר שלא מצאת את התחום שמעניין אותך ושבו תעסקי בעתיד. אצל אנשים רבים זה לוקח זמן, אך יותר אני שומעת ממך את חוסר השאפתנות ואת חקושי לעשות את החיפוש העצמי האקטיבי ההכרחי כדי שבסוף למצוא מה מתאים לך.
תחושה כזו בוודאי לא נולדה היום, היא תוצאה של חוסר גיבוש, אולי גם ייאוש, אולי פחד ואי בטחון בעצמך שאת שווה כדי להשתדל ולהצליח. אולי נושאים אחרים מעסיקים אותך והעסיקו אותך בשנות התבגרות שלך ולא איפשרו לך לעשות התהליך הארוך של גיבוש זהות, אישית ומקצועית.
אני תוהה איפה הורייך, איפה הקרובים המשמעותיים עבורך, אם זה אחים, חברות, משפחה מורחבת? מה הם רוצים , מה הם אומרים לך, האם מכוונים אותך, רוצים בשבילך ומתעניינים בעתיד שלך?
אני מאמינה שדרך תמיכה ואיכפתיות של האחרים תוכלי להאמין ולצמוח. תנסי להתקרב ולשתף אחרים בבעיה שלך, כי כרגע נדמה לי שאת מאד לבד. הלבד הזה מוריד לך את הדימוי העצמי.
תנסי להיזכר איפהשהו בעבר אם היו לך שאיפות וחלומות שהיום שמת אותם בצד, להיזכר באותה כמיהה לעתיד טוב יותר שהיא המנוע שלך לעשייה. עצם העובדה שאת כותבת כאן מסמנת משהו טוב, משהו מתחיל להשתנות אצלך לטובה.
אם תפני למכו תעסוקתי זהיכול לעזור לך, לתת לך משוב ומיפוי של היכולות, הכישרונות והמוטיבציות שלך. גם ייעוץ רגשי כללי,ללא קשר לתעסוקה יכול מאד להועיל.
בהצלחה רבה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)