עזרה- הורים רבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה- הורים רבים
    ח
    03/10/2009

שלום לאחרונה הורי רבים וזה קשה לי מאוד אין לי תאבון ולא חשק לעשות כלום הגלל החשש שיתגרשו למרות שדיברתי איתם על כך הם אמרו שבכוונתם לא להתגרש ושהם אוהבים זה את זה ומריבות בין בני זוג קורות מדי פעם אבל אני עדיין מאוד חושש שהם רבים ושהם יתגרשו מה לא בסדר אצלי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה- הורים רבים

הוספת תגובה

• תשובה ל-ח.

אילן רוב
    03/10/2009

שלום לך,

את שואלת "מה לא בסדר אצלי??", ותשובתי אלייך היא שדאגתך היא נורמלית.
    הרגשת הבטחון שלך נפגעה, כי הורייך רבים. המצב הזה אינו נעים לך, ואת חוששת שיחריף.
    ייתכן שהמתח בין הורייך יפחת, וייתכן שיש ביניהם מחלוקת עמוקה יותר, שצריכה להפתר על ידי עזרה פסיכולוגית.

אני מציע לך לפנות באופן אישי, לאמך או לאביך,לתאר את הרגשתך ולבקש שישתפו אותך
    במצב כפי שהוא ושיטפלו בעצמם, גם כדי להקל עלייך.

ביכולתך לפנות ליועצת בית הספר ולתאר את מצבך הרגשי. אם אין לך תאבון ולא חשק לעשיה,
    חשוב שמישהו מקצועי, כמו היועצת, יקשיב לך ויעזור בהתמודדות.

בברכה,
    אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה אבל.....

ח
    05/10/2009

הם ממש לא רוצים שאני יילך ליועצת ופעם שהלכתי הם צעקו עליי ואמרו שאנשים לא צרכים לדעת מה קורה בבית למרות כאשר הייתי אצל היועצת זה מאוד עזר לי מה לעשות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו